#1886202012-06-24 06:31:45 Válasz a #188616. hsz-ra
Szia!
Hát Parálián olyan kis eldugott öblöcskét nem igen találsz legalábbis én nem találkoztam eldugott öböllel. Parálián már előszezonban is sokan voltak én június elején voltam gondolom most még többen vannak, de nem rossz hely
Sziasztok
Kis friss infó
Paralian az árak nem változtak a tavalyihoz képest,az apartman jó--kényelmes volt,bár délután 4 után már nagyon meleg,de ezt áthidaltuk fürdéssel estig,a tenger változóan,hol meleg volt,de ha nagyon hullámzott akkor másnap dermesztően hideg,de összességében kellemes volt a fürdés.Kicsit lejebb sétálva a mediterán villa magasságában bazi nagy meduzák voltak,ez egy kicsit ijesztő volt.Turista talán nem volt annyi mint tavaly főszezon idején,de legalább nem volt este tömegnyomor a bazársoron.
Az út kifele szuper volt,kényelmes luxus busz,szuper határok,stb.
Visszafele a leglepusztultabb régi mercedes busz amit valaha láttam,egyáltalán nem hiszem hogy ezzel kellene szállitani egy 110 éves neves utazási irodának,botrányos állapotban volt a szerkezet,de a söförök jó fejek voltak,és a határok is jól sikerültek.
Hú hát akkor mennyien lehettek tavaly, nekem így is nagyon sokan voltak Parálián június első hetében voltam, de én életemben először voltam Parálián nincs össze hasonlítási alapom. Kicsi meduzákkal énis találkoztam ,de szerencsére ilyen hatalmasokkal nem
Laciamai! Próbálkozz a képfeltöltés.hu-n. Nagyon egyszerű. Kikeresed a feltölteni kivánt képet - megnyitás (megmutatja a képet) - képfeltöltés - a kép melleti linket kijelölöd - jobb egérgomb másolás - vissza a Hellas fórumra - jobb egérgomb beillesztés - aztán elölnézetre (itt látod, hogyan fog megjelenni) ha rendben, akkor az elküld gombra és ime az eredmény!
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. https://www.kepfeltoltes.hu
Három éve Olympic Beach partján láttuk. Elég sok volt.
Borzi, örülök, hogy neked is segitségedre lehettem. Talán másoknak is jól jön ez a kis segitség, akinek eddig nem sikerült képet feltenni.
Igen, három éve, augusztus végén ilyen nagyok voltak. Ezek a nagy kék medúzák olyanok voltak a vizben, mint valami kék nejlontasak. Két éve június elején meg egyetlen egy medúzával sem találkoztunk. Valószínűleg bizonyos áramlatokkal jönnek.
Sziasztok!
Ma érkeztünk haza Paráliáról. Semmi változás az előző évekhez képest és ezt pozitív jelzőnek szánom. Az árak nagyon hasonlóak az előző évekhez képest(nem is láttam változást,kivéve persze az üzemanyagárakat).
Gyros 1.5-2.2,g.dinnye 0.33(folyamatosan csökken),Lidl-ben kb hasonló árak,mint itthon. Érdemes nézelődni,mert jól kilehet jönni,akit persze érdekel,hogy mennyit költ. Válság nyomát nem láttam,ami Paráliát illeti. Persze sajnos,magyar hangot és autót kevesebbet látni,de más országokból akadnak szép számmal,már most is így a szezon elején. Időjárás miatt aggódóknak elmondanám,hogy a válság nem befolyásolta ezt sem!
Gyönyörű Görögországban megszokott idő volt,bár egyik nap késő délután-este egy kis zuhé azért frissített. Minden nap sütött a nap sokat és ez valószínűleg júliusban és augusztusban még inkább így lesz. Az időjárás miatt aggódóknak mondanám,hogy az esernyő helyére inkább napolajat tegyetek! Hangulat változatlan,semmilyen média által vizionált világvége hangulat nincs. Jó hangulat,jó idő az van! Kérdésekre megpróbálok válaszolni. Mindenkinek jó készülődést!
Kedves Utazo tarsaim!!
Sok eve utazunk csaladommal,baratokkal Paraliara.Olvasgatom sokszor itt a beszamolokat,es ugy gondoltam,tartozom annyival legalabb Paraliarol Orsinak hogy megemlitem ot!A regi forumozok es utazok mar hallottak rola.Evekig dolgozott idegenvezetokent egy irodanal,majd egyedul indult utnak.Egy 8 fos kisbusszal jarta az orszagot es aki volt vele elmondhatja hogy szakmai tudasa mulja csak felul vezetesi tudasat.Gyermeket szult es vele van otthon,igy nem tud most utazgatni,de mindenben segit amiben csak tud.Mivel iden mi friss baratokkal ismerosokkel erkeztunk szerettunk volna megmutatni mindent a baratainknak.Felhivtuk es az o ajanlasara megkerestunk es irodat.A magyar etteremhez nagyon kozel az elso sarkon a parknal van az iroda,OLIMPIOS TRAVEL.A meglepetes ezutan kezdodott.Kedvesen fogadtak minket pedig mas iroda altal erkeztunk.Mondtuk hogy Orsika kuldott minket es azonnal segitettek nekunk.Az araik sokkal kedvezobbek a tobbi irodahoz kepest,METEORA 17 EU,SKIATHOS 26,THESSALONIKI 12,OLYMPOS 12 ATHOS 29.Ezek azok a helyek ahova mi elmentunk.Az idegenvezetes kielegito volt es kedvesek voltak.A buszok tokeletesek,es mukodott a legkondi,nem csak ugy arultak az utakat.Kenyelmesen,jo tarsasagban utaztunk.Bar tobbnyelvu volt a tarsasag,jo baratsagok kotodtek.Meg a nyar vegen visszamegyunk akkor a gyerekekkel es akiket megismertunk hozzak az unokakat igy irany a Waterland majd.23 eu belepovel az ar es lattuk hogy uj dolgokat jatekokat epitettek a gyerekeknek.Megirnam ide az iroda szamat 0030/2351064034 es Orsika szamat is 0030/6983640536 Hivhatjak bizalommal vagy hivatkozhatnak ra az irodaban.Mindenkinek kivanom hogy hasonlo elmenyekben legyen reze ahogy nekunk es ugye azert nem mindegy mnnyit koltunk...az sem.Udvozlettel Anita egy regi Paralia rajongo.