Sziasztok!
Tudtok már valami információt, hogy az Aeolus magyar kínálatában is benne van-e Skopelos?
Nagyon jó lenne idén nyáron meglátogatni ezt a szigetet, mert csodaszép....akit érdekel a téma, írjon!!!!!
Bocsika de most értem ide.igazságod van .Ez a pap és papné esete.Átnéztem az útikönyveket és mindegyik azt emliti,hogy a sziget jobbára kavicsos.Viszont megemliti a homokos részeket is.Az egyik úgy fogalmaz,hogy a tiz legjobb közé sorolja,a másik csak érdemes megnézni.Viszont szépen ir a látnivalókról.Egy út van amin busz jár 2-3 órénként és megáll a strand lejároknál.Sokkal zöldebb a szomszéd szigetnél.Kecskék,öszvérek taposta ösvényeket emlit,kiránduloknak ideális.Loutrákiont és Glossát is érdemes felkeresni.S a főváros is tartogat látnivalót.Mindenképpen betesszük a tarsolyba,de megvárjuk a többiek kinálatát is.Az az apartman amit 2oo5-2oo6-ban kinált az a bizonyos iroda nagyon szép helyen fekszik,Panormosnak hivják.
Manyi!
A jó strand relatív, én megőrülök a homokos strandtól: nem lehet ott búvárkodni (legalábbis semmi értelme), a csajok meg attól őrülnek meg, hogy tele lesz mindenük homokkal (nem részletezném, talán érted, mire gondolok).
A legjobb strandok szerintem éppen hogy Skopeloson vannak!!!!!!!!!!!!
Belenéztem az Aeolus 2oo6-os prospektusába, buszos út szep.végén 43.ooo, repcsis 78.ooo Ft..Ez csak drágább lesz,hiszen 3 év telt el? Mi is gondolkozunk bevállaljuk annak ellenére,hogy nem a legjobbak a strandjai.A könyvMiliesre irja,hogy hosszú homokos strandja van.Viszont annyi szépet irt arról mit lehet megnézni,hogy mindenképpen számitásba vesszük.Az se utolsó szempont,hogy nem olyan messze van busszal,a hajón meg már lehet mozogni.Gyönyörű a szép zöld táj ,és innen 2 másik szigetet is meglehet nézni.