Igaza van hadnagynak, Paráliának volt egy nagy elõnye, hogy hétvégeken több görög család is megjelent a parton. Visszagondolva nem voltak csúnyák a körülöttünk lévõ családok hölgy tagjai általában. Az biztos, szigorúan használták a fürdõruha felsõ részét is.
Ezzel vitatkoznék. A fiatal görög nõk eléggé csinosak, formásak. Csak õk nem szaladgálnak szabadon az utcákon (legalábbis a túristáktól hemzsegõ helyeken)...
Kriszta!
Ha Görögországban kellene mosni és teregetni MOST, bátran bevallanám. Egyébként 4 fõre délutánonként éppen így néz ki kinn is a szárítókötél, bár több a törölközõ és a fürdõruha.
Szia Ircsi!
Egyetértek Veled, vannak nagyon jóképû görög pasik. Láttam már elég sokat az utazásaim során. A nõk tényleg nem valami mutatósak. A magyar lányok sokkal szebbek.
ferrari!
Már hogyne lennének, én is láttam egy-kettõt. Ha fele ennyi idõs lennék és független valószinüleg közelebbrõl is ismerném õket. De férjhez menni hozzájuk meggondolnám!
Igen én is így gondolom.
Szerintem, a magyar lányok világ szépek, és a görög férfiaknak jó izlésük van.
A másik a nõk eléggé csúnyák odakint, persze vannak kivételek.
Amúgy a boltokban láttam görög nõket, vagy legalábbis angolul, és görögül beszéltek. De igazából gyerekkel sétálni anyukát nem, és családot sem.
Lehet Paraliára ez nem jelemzõ, Katerinibe pedig a piacon nem azt néztem, hanem a portékákat.
Arra kiváncsi lennék, hogy délebben hogyan élnek a nõk.
Érdekes, hogy a görög férfiak mennyire oda vannak a magyar lányokért, talán éppen azért is, mert szabadabbak a szó sok értelmében. Aztán esküvõ után mégis csak a saját szokásaik közzé igyekeznek szorítani.
Az biztos, ha kinn maradunk visszük a fiúkat is!
A görög feleségek helyzetét, azt én is olvastam, és pont azt amit írtál, szerintem ez valós dolog lehet.
Görög feleség az nem szeretnék lenni, Görögországban.
Bár egy görög Adonisz, igen csak ismerkedni szeretett volna velem amikor kint voltam.
De én nagyon görög nõket az utcán sem láttam, persze lehet nem jó idõpontban sétálgattunk, biztos a család vigyáz rájuk.