Hát remélem akkor nektek már szerencsétek lesz és tényleg ott fogtok lakni. Mi is direkt azért foglatunk oda, mert a fórumon olvastam, hogy miylen szép a kilátás.
Amúgy a Pegasus-ból is szép a kilátás, ha a legfelsõ emeleten lakik vlalaki. Mondjuk voltak apróbb hibák amiket szóvá is tettem. Kértem az idegenvezetõ csajt, hogy a szerzõdési feltételek szerint vegyünk már fel jegyzõkönyvet a panaszaimról, de azt mondta "Ha gondolod írjátok le. Én nem írok ilyet."
Remélem a Ti utatokkal minden rendben lesz. Mi 3 sráccal voltunk, akik már többször voltak az Aeolussal és azt mondták, hogy eddig sosem volt semmi bajuk, de ez az idei út nekik is gázos volt.
Térképet sajnos én nem tudok mellékelni, mert elszakadt.
Amúgy a helyi boltabn vettem EUR: 1,50- -ért.
Balázs
Én egyedül azt nem értem, hogy errõl az iroda miért nem adott infót mielõtt indultatok volna, hogy bocs mégsem ott lesztek???
Egyáltalán azt nem tudom, összetenni, hogy a telóban az irodavezetõ azt mondta, hogy szerzõdésben vannak az apartmannal , és hogy elvileg nem tehetnék meg.
És ez a pegazus milyen volt? Én egyébként az u.i listájában nem is találtam ilyet hogy pegasus apartman. Legalább ugyanolyan szolgáltatást kaptatok?
Szép panoráma , tiszta szoba meg ilyenek?
Különben 2 órás a egész majd próbálok egy kis ízelítõt adni (kreálni még) ..de úgy is meglátod nem sokára saját szemeddel
Szerintem nem igazán zárják be a szállót, tavaly nem úgy nézett ki. Meg hát ha nem "fortuna" appartmanos az üdülés akkor az utazási iroda sem teheti (teszi) meg ezt mert akkor az szerzõdés bontás(szegés) elõzetes egyeztetés nélkül ...
Igen, ezzel próbálom magamat nyugtatni, meghát az irodában is azt mondták hogy õk semmi ilyenrõl nem tudnak meghogy már le van foglalva last minute útra is .
csak akkor azt nem értem hogy kardos miért írta , mert nem hiszem hogy hazudna.
Szerintem Õ olyan "Fortunáson lehetett (?) és akkor van ilyen...
Itt van egy újabb kis film, hosszabb mint az elõzõ kb~ 20Mb, remélem elindul... A HORIZON.-tól jobbra van egy kis templom fele a hegyoldalon, egy hosszabb lépcsõ vezet fel rá. Ha felkapaszkodtok onnan szép kilátás nyílik az egész terültere. Érdemes felmenni.
A filmet innen vettük fel, elõször: a kistemplom->HORIZON felülrõl,->strand->Thalendos->...kicsit remegõs a közeli de infónak jó.
Timike22!
Csak semmi izgalom, mi ugyan meg voltunk elégedve a szállásunkkal(Horizon), de mindenki más is, aki máshol lakott. Mirtiesben csak panorámás apartmanok vannak, mivel az egész hegyoldal, ezért minden egyes terasz a tengerre néz (mi legalábbis ezt láttuk), hisz máshogy nem is lehetséges, sõt a többi szálláson tágasabbak a teraszok-erkélyek, õk is áradoztak a kilátásról. Tehát nyugi, MINDEN APARTMAN MINDEN TERASZÁRÓL Telendost látjátok majd reggelizés közben, hacsak nem direkt kiszúrásból letesznek a pincébe