A Pargaról a Lefkadai nagy strandokhoz induló hajó a Jón tengeri kirándulás névre hallgat.Úgy néz ki,hogy szervezetten,nagynbusszal elviszik a csapatot Nidribe,és onnan a kikötőből indul a nagy hajó.Emlékeim szerint főszezonban Egremnin köt ki,előtte utána Porto Katzikin.Mindkettő super...Parga kikötőjéből is indulnak hajók,csak kisebbek,a már emlitett Paxi-Antipaxi kirándulásra,ezek szintén a gyönyörű kategóriába tartoznak.Aztán a vizitaxi,ami az Acheron túrát viszi,és utána letesz Lichnoson,ami egy más tipúsú élmény.
Szállásról döntöttél már?
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Nagyon-nagyon
A homokos partért odáig vagyunk, és mivel én már voltam Sartin, és bevált, azt hiszem a tutira megyünk
Szóval 2014 Sarti lesz. És 2015-ben talán felfedezzük együtt Pargát És akkor a kirándulásokra fektetünk nagyobb hangsúlyt. Most meg a pihenésre
Még egyszer hálás köszönetem
Pargára a szállás lefoglalva 2014. júliusban ismét visszatérünk egy kis tengerparti esküvői ceremóniára és egyben nászútra is Már alig várom illetve várjuk
Szia Miskolciutas!
Köszi szépen az infót és tapasztalatátadást!
Augusztus utolsó hetében lesz az időpont, és a Grand Tours lesz a partner. (A miskolci transzfer és a törzsutas-kedvezmény miatt is.)
2 apartmant néztem ki, még e kettő között leng az inga: Zorbas és a Miltos.
Üdv:
Sokrisz
Szia Krisz!
Éppen a Grand szállásait nézegettem,mondjuk kissé zavar,hogy nem mionden háznál irják ki,melyik strandhoz van közelebb...azt láttad,hogy -azt hiszem a Milton-csak 4 ágyas szobákkal rendelkezik?A Zorbas viszont nagyon jól néz ki,csak szerintem elég magasan lehet,minden parthoz sokat kell lemenni...
Üdv! A GT honlapján fenn van a 2014-es katalógus PDF formátumban... ahogy szokott. Itt a "Görög körút"-nak nevezett oldalra kattintva megtaláljuk Pargát, és egy stilizált térképet, ami piros pöttyökkel jelöli be az apartmanok helyét. A Nanos és az Aleca egy kanyarral jobbra van a valóságban... Közelebb a temetőhöz... de kit érdekel??
Ja... aug. 19.től megyünk asszonykámmal a Nanosba:) Már csak néhányat kell addig aludni...
Igen azt én is néztem a GT katalógusában, hogy nem minden apartmant a helyén jelöltek be köztük a Zorbast sem épp oda ahol van. Én több honlapon néztem meg és mindegyik szerint közelebb van mint ahogy azt a katalógusba jelölik. Mi egyébként egyik apartmannak a Zorbast foglaltuk le másiknak meg az Alexiát. Nekünk így könnyebb Debrecenből mint össze-vissza transzferezni ja és még járt a dolgozói kedvezmény is a párom által így jóval kevesebbe jövünk ki mint annó az Apollonnal ugyan ebbe az időbe. Nem mondom mert egyáltalán nem rossz iroda de örülök h most már a Grand is indít.
Én is az Alexi-át foglaltam június közepére. Mitől milyen messze van valami?
GPS koordináták meg vannak adva a hirdetésbe, átkonvertálod, beütöd a GPS keresőbe, klikk a műhold felvételre és már látod is az ALEXI - át. És innét tudsz számolni, mi milyen messze van. Üdv.