Ha nem jutnék ide,kellemes és jó pihenést, "senyvedést" kivánunk ezen a szépséges és hûvösnek tûnõ helyen. Nem lazsálok ,várom a barátaimat, közösen megtaláljuk a kitömött cucc helyét ,mire megérkeztek talán tudjuk.
Sajnos ebben a csodában nemvólt részem. Különbözõ horgász anecdoták szerint,az út csodálatos egész végig.Kultúrált,és az emberek segítõ készek.Specialitásuk,a rabló halazás,csukából nagyon szép példányokat lehet fogni,szinte mindenhol.A menet idõrõl ugy rémlik azt mondták, meglepõen gyorsan odaértek,még a nyugati irányú útakhoz szokott sporik szerint is.
Kicsit más:Szükségem lenne egy egészségügyis oldalra, hol hathatós hozzászólást (feljelentést)tehetnék.Kérlek, ha tudsz,és kérésem nem túl zaklató,légy oly kedves,segíts.
Úgy tûnik, nekem az agyamra ment a várakozás; mert hogy hol van még az indulás napja!?
Mit is lehet addig csinálni, mint tervezgetni a következõ, vagy akárhanyadik utat. Csakhogy átestem a ló túloldalára!
Vázlat-szinten kész - kicsit perverz - háromhetes programom van jövõ augusztusra: ...Kassa-Rzeszów-Lublin-Kaunas-Vilnius-Riga-Tallin-Helsinki-10 nap egy tóparti Lomamökit-ben kirándulásokkal-Turku-Stockholm-Koppehága- Rostock-Pößneck (meg persze még néhány apróság, ami útbaesik jövet-menet)...
Elkezdtem információkat csipegetni, s közben kõkemény alkuba bonyolódtam egy Lomamökit-re, ami már-már álmaim vágya lett... Jó lesz, ha minél elõbb számitógép nélkül maradok, mert ebbõl még baj is lehet! Drukkoljatok nekem!
Kedves H.apci!
Borzasztó vagy, kicsit eltûnsz és ilyeneket csinálsz
Drukkolunk, de most merre is? Mellette vagy ellene? Akarod vagy nem akarod, ez itt a kérdés.
Ezt mind Thassos mellé tervezted be? Azt hittem már pihenõsre veszed a figurát . Ki érti ezt?
Hát éppen ez az...! Eltaláltad - velem együtt - szarva közt a tõgyét! Éppen most bonyolítottam el a körutazásom (meg az életem), miután az út befejezéseképp csak úgy "beugrok" Thassosra elõkészíteni a jövõ évet, de mikorra is? Szeptember eleje lenne jó, de Finnországba meg Augusztus közepén kell menni! Legalább lennének szomszédok! Szeretném megoldani; rajtam nem is múlik, csak nehogy az "élet" oldja meg spontán helyettem!
Nektek meg jó utat és remek nyaralást! Pandeleimonas-ba feltétlenül menjetek fel; kicsit nehéz megtalálni az utat, de nem reménytelen! A nagy diófa alatt a teraszon gomdoljatok rám...
Hát éppen ez az...! Eltaláltad - velem együtt - szarva közt a tõgyét! Éppen most bonyolítottam el a körutazásom (meg az életem), miután az út befejezéseképp csak úgy "beugrok" Thassosra elõkészíteni a jövõ évet, de mikorra is? Szeptember eleje lenne jó, de Finnországba meg Augusztus közepén kell menni! Legalább lennének szomszédok! Szeretném megoldani; rajtam nem is múlik, csak nehogy az "élet" oldja meg spontán helyettem!
Nektek meg jó utat és remek nyaralást! Pandeleimonas-ba feltétlenül menjetek fel; kicsit nehéz megtalálni az utat, de nem reménytelen! A nagy diófa alatt a teraszon gomdoljatok rám...
Thassos vagy Finnország? Ez itt a kérdés
Köszönöm, igyekszünk majd jól érzeni magunkat.
A nagy diófa alatt gondolunk rád, megigérem