Kedves Lala12!
Bocs hogy Én is ajánlok, majd megteszik a többiek is!
Feltétlenül próbáljátok ki az Alkazárt. Pontosan mellette van a gyerekeknek olyan pénzbedobós, ráülős, mozgós figura,amíg esztek, ők nyugodtan rendetlenkedhetnek. Ha már másodszor mész vissza, már rögtön megismernek, rendes a tulaj is, és a saját szememmel láttam, hogy Platamonasról viszi minden nap a friss zöldségeket. Vacsi után vagy dinnye, vagy fagyi dukál ajándékul
Nem messze Tőlük, ha szeretitek a pizzát, ott a Vulkano, ami minden este telt házas, de hatalmas többszemélyes pizzájuk van, szerintem a gyerkőcök élvezni fogják Persze ezen kívül sok jó kajálda van még a parton, Én csak egyet próbáltam ki ezeken kívül, de mivel az Alkazár nagyon bejött, és Én hűséges típus vagyok, a többiről nem igen tudok véleményt mondani!
Mi a partról haza felé mindig Thomas-nál ettünk, vagy vittünk haza gyrost. Mint kiderült a magyar csajszi nagynénje a szomszéd lépcsőházban lakik
a lányomat ismerte meg anno és jött oda hozzánk, na akkor már nekünk is ismerős volt
nekünk bejött.
Tuti este a parton leszünk, enni egy kis sült kukoricát nyami, imádom de ott a tengerparton esik a legjobban
Mi minden nap más étteremben ettünk, de mindegyik kiváló volt (a Platon nem annyira)! Utolsó 2 nap már olasz étterembe (látvány pizzéria) mentünk , mert bárány hús mérgezésünk volt !!! Ettünk a Meteorákról levezető úton is, de öreg Poriba aki teheti mindenképpen menjen fel...ha nem is eszik (mondjuk kár kihagyni) de a látvány megfizethetetlen!!!
Kár lenni kihagyni azt a feelinget, mikor eszel a gyönyörű látvánnyal előtted, melletted meg kb: 5 kóborkutya kunyerál és vagy harminc cica! Ez akkor érdekes, mikor senki más nincs a tavernában, csak ti! Próbáld őket jóllakatni! De az étel fent is isteni és a kisebb forgalomtól is eltekintve friss. Én egyszer saganakit ettem, ki kell próbálni!
Sziasztok! Ma fizettem be Nei Pori- Dorába. Először a fakultatív utakat néztem mert a Meteorákba és Athénba mindenképpen el akarok menni és a katalogusba ez a kettő Nei Poriba szerepelt. Majd tegnap utánna néztem az apartmanoknak és akkor találtam rá a forumra. Elolvastam az első oldaltol kb a 150-ig és ezekből leszűrve szerintem nem döntöttem rosszul. Julius 30- augusztus 8. Remélem meleg lesz
#1824792012-04-17 16:48:03 Válasz a #182259. hsz-ra
Szia Lala12!
Hűű, nagyon írígyellek Benneteket4 Mi tavaly voltunk NeiPoriban, és az Andoniában szálltunk meg. Szuper jó volt, nagyon jól éreztük magunkat. A ház nagyon jól felszerelt, a földszinti tárolóba be lehet tenni a matracokat, úszógumit,nem kell felcipelni, és a part is nagyon közel van, csak a játszótérnél kell átmenni. Alatta a bolt is jó áron üzemel. A gondnok egy fiatal fekete hajú görög hölgy is nagyon kedves, két pici gyereke van, és isteni Cipuro-t árul. A kisvonatot ne hagyjátok ki, a központból indul, átmegy Platamonas-ba, és ha nem szálltok le, akkor nem kell ismét kifizetni a viteldíjat. Sétáljatok el a templomhoz, úgy emlékszem szombatonként van istentisztelet (már ha így hívják náluk), és akkor nagy "buli" van körülötte, és hatalmas vidámpark is. Tavaly mi is ebben az időben voltunk. Nagyon jól fogjátok magatokat érezni! A part is isteni jó, tavaly a fiamék minden nap strandröpit szerveztek, a slaggal kijelölték a pályát, és minden náció ment röpizni. Nagyon jó volt. Nagyon szeretnénk idén is kijutni, remélem sikerül. A szombati picot ne hagyjátok ki, fillérekért vannak gyerekruhák, cipők, és persze zöldség-gyümölcs-hal-rák-méz-szörp-cipuro.
A motorbicikli kölcsönzésről tennék fel pár kérdést. Lehet amatőrnek fogok tűnni. Nei Poriba azt olvastam az első oldalakon két kölbönző van az egyik egy idős ur nem tud magyarul a másikba fiatal srác aki igen. Mi igaz ebből. Mennyi volt tavaly kb 12 órára a kölcsönzési díj vagy 1 napra? Az üzemanyagrol is lenne fontos kérdésem. A motrot üresen vagy tele kapom meg? Nekem kell feltankolni vagy teli tankkal kell vissza vinnem? És ami a lényeg a motrokba 95-st kell csak tankolni vagy olajat is kell hozzá adagolni? Köszönöm aki válaszolni tud ezekre az amatőr kérdésekre
#1824872012-04-17 17:50:27 Válasz a #182484. hsz-ra
Némi változás van a motorbérléssel, az öregur ott van és örömmel kiszolgálja a magyarokat, enyhén angollal lehet vele beszélgetni, de tud ö sok magyar szot is,járt pesten sokat, nem ver át senkit, a másik kölcsönzöben valoban volt egy szlovákiai magyar srác, de már tavaly sem volt ott, befejezte a motorozást és ha minden igaz apartmant adnak ki valahol, nem kell félni egyik kölcsönzötöl sem, adnak olyan méretü motort amelyik elbir két megtermett embert,csak mutatni kell hogy kettö före kell. a motorokba tiszta benzin kell 95 ös , általában tele vannak, de mielött elhozod együtt a kölcsönzössel nézd meg mennyi van benne és csak annyival kell visszavinni amennyivel elhoztad, az olajat ott a kölcsönzöben töltik fel, hetente egyszer illik bemenni hozzájuk hogy ellenörizzék az olajat és öntsenek hozzá,persze ez ingyenes
Szia Unic!
Én is "itt" lakom csak a másik felén. Többször voltunk az apollonnal, Görögországban. Idén valószínűleg nem jutunk ki, de még bizakodom....bár már nem igazán tudom miben, mert minden összejött. Eddig januárban foglaltam...idén elmegy orvosra, gyógyszerre...de akkor is majd csak elvisz engem is valami erre tévedő léghajó ami Nei Pori felé fúj...
Pinga köszi a választ. A motor tankolás kérdéseimre tud valaki válaszolni fentebb? Judith77 én ma fizetem be de már nem abba az apartmanba amibe szerettem volnaq. Állítolag a Dorába is az utolsó hely volt. Én meg kis naív azt gondoltam még korán is van