Mi lett a Platamonasi Húsvéti tervvel? Tudom, hogy most Porin vagyunk, de ez nagyjából u.a.
Csak irigykedni akartam! Ha ott leszel, üdv. az egész népességnek, én csak májusban megyek!
Idén megint kimarad. Úgy döntöttünk, inkább egy nagyobb csapattal kelünk útra Görögországba. De addig nem nyugszom, még össze nem jön....úgy hogy te hamarabb kiérsz, mint mi, így inkább mi üdvözöljük az egész népességet!
"Egyet ígérjetek meg, ha már Nei-Porin jártok, ne hagyjátok ki Platamonast se! Szerintem a világ legszebb helye, és csak 2-3 kilométer! "
Megígérem! Újból elmegyünk, már voltunk nyaralni Nei Poriban, bejártuk a környéket, Meteorát, Olimposzt, akkor a gyerekeinkkel, most már az unokáinkat visszük, Platamosra is.
Lehet, hogy május közepe táján néhány napra meglátogatom Nei Porit Jó lenne egy picit visszatérni és nosztalgiázni Ha megtudom pontosan a dolgokat, akkor majd Jamaszt is keresem, mert vele és a lánykáival mindenképpen szeretnék összefutni. Bízom benne, hogy az idő is kegyes lesz hozzám Látom már idén is sokan készülnek Nei Poriba a nyaralásra Én idén máshol nyaralok, de azért egy picit próbálok visszatérni. A kagylóházhoz is el kellene mennem, mert megígértem a bácsinak, hogy a fényképeket elküldöm neki postán. Inkább elviszem személyesen. Remélem Vaszil olyankor már ott van és lehet robogót bérelni, mert anélkül elég nehézkes lenne a dolog
Szia!
A kagylóházat Paleopyrgoson találod meg. Nei Poritól déli irányba kell menni, nincs túl messze. Talán 15-20 km-re lehet. Pontosan nem tudom, mert nem írtam fel a km óra állást. De érdemes megnézni, nagyon szép.