Még 1x visszatérve a csótányokra,az sem elképzelhetetlen hogy az előző lakók "felejtették" esetleg ott.Na de ez már a múlt most már csakis az idei nyaralás tervezése a cél.
az ötlet nem rossz, olyan nagyon szárazság van a házakban,télen nincs fütés, a szemetet ki kell hordani kukába, fözöcskézés nem nagyon van,szoval ott nem szeret élni a csotány
#1807662012-03-11 08:54:54 Válasz a #180760. hsz-ra
Sziasztok!
Hát én voltam már egy jó pár apartmanban de csótánnyal még nem találkoztam soha! Igaz szúnyog akadt bőven de ahogy közeleg a fő szezon végeznek irtást és tűrhető a helyzet. Kint lehet kapni aerosol-t ami nagyon jó hatás fokú, nincs kellemetlen szag utána. Én eddig úgy csináltam érkezéskor jól körbe fújtam a szobát, ajtók tökre zárva, elmentünk Gyros-t enni mire vissza értünk szúnyog egy szál sem. igaz az elektromos irtó állandóan be volt dugva. Eddig mindig előszezonban voltam szinte mindig júni-13-tól, de a nyaralás vége felé mint mondottam mindig irtották és akkor még kint a szabadban sem nagyon találkoztunk szúnyoggal.
Halihó,
Minket a szúnyogok is elkerültek este jól befújzuk magunkat és csak néztük ahogy mások csapkodnak össze vissza
Valahogy mi nem találkoztunk se szúnyoggal, se csótánnyal.
De sajna még senki nem jelentkezett a fórumról arra az időszakra mikor mi megyünk Poriba de még van egy kis idő....
Az Antigoni apartmanba jártunk úgy, hogy nem akarták bekapcsolni a légkondit, mert az előző lakónál a gyerekek csapkodták az ajtót és kiiktatták az ajtón levő érzékelőt. De mondtam ez engem nem érdekel én tudok hatni a gyerekeimre és itthon sem csapkodják az ajtót.
Bogár semmi, de a kinti idegenvezető és a tulaj nem sokat kommunikáltak, mert vettünk plusz éjszakát amit az idegenvezetőnek kifizettünk és nem szólt a tulajnak az meg ki akart minket rakni.
De szuper nyaralás volt és egy nagyon régi kedves ismerőssel találkoztam akit Sofi-nak hívnak és 1996-ban Ő volt az idegenvezető Paralián. Jó volt beszélgetni és találkozni.
Idén ugye Aranyház, kíváncsi vagyok, de sokan megnyugtattak, hogy nem lesz semmi gond, már várom...
Sziasztok!
Le tudná valamelyikőtök írni nekem, hogy hogyan jutok el "Zeusz kádjához"??? Azt tudom, hogy Litochotonál ill annak környékén van, de hogy pontosan hogyan jutok oda, azt nem! Esetleg egy gps koordinátát ha tudna írni valaki, azt megköszönném!
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a buszos közlekedésben Leptokaria-Platamonas-Nei pori vonalon?
Érdekelne hánytól hányig mennek a buszok, mennyibe kerül a jegy, és megbízható e?
Sziasztok!
Le tudná valamelyikőtök írni nekem, hogy hogyan jutok el "Zeusz kádjához"??? Azt tudom, hogy Litochotonál ill annak környékén van, de hogy pontosan hogyan jutok oda, azt nem! Esetleg egy gps koordinátát ha tudna írni valaki, azt megköszönném!
Itt egy görög topo,milyen navid van?
Litochoro közepe,és a kád.
#1810702012-03-19 19:27:28 Válasz a #180815. hsz-ra
Leptokáriáról vonattal voltunk Nei Porin. A vonat szuper,a jegy 2 euró volt oda és ugyanennyi vissza. A gyerek ennek fele. Mindez 2009-ben volt. Nei Pori Platamonas között kisvonattal voltunk az 3-4 euró egy útra, ha nem szállsz le akkor csak 1 jegy kell.
Tud nekem valaki segíteni, hogy milyen a Fotisz ház?
csak annyit tudok mondani hogy nagyon jo, föleg a sarki szoba ha jol emlékszem az a 6-os,a ház kint van az utolso utcában este 10 után már csend van, jo rálátás az olymposzra, nekünk nagyon bejött