En is gyakran megfordulok Paralian, es szivesen segitek barkinek ha kerdesek merulnek fel
Akit erdekel tudok kuldeni akcios vasarlasra jogosito kartyakart, amiket utolso nyaralas alatt gyujtottem be, es egesz nyarra ervenyesek. Csak dobjatok egy mailt a kovacsgabi55@freemail.hu-ra, es kuldom oket bescannelve, eleg otthon kinyomtatni sima papirra.
Mindenkinek nagyon kellemes nyaralast kivanok!
-törölt nick 12762 | #166390 | 2011-06-20 15:34:34 | Válasz a #166334. hsz-ra
És mely helyeken, mire, mekkora kedvezményekre jogosít fel ez a "kártya"?
Szia! Olyan 170 euro körül, annyira nem költekeztem, ebben benne van két kirándulás ára is, Skiathosra és a Meterora-khoz, szerintem ezeket érdemes meglátogatni, egy élmény Általában főztem az apartmanban, napi 3x így is kajáltam, de kint nem is foglalkozik az ember vhogy a kajálással, annyi a program meg látnivaló. Vásárolni általában Lidlben voltam és egy kis boltban. Árak elfogadhatóak szerintem, sokszor gyrosoztam, megkóstoltuk a helyi sütiket, nekem azok édesek nagyon... A tenger nagyon szép látvány volt, tiszta, bár nekem kicsit hideg még, de fagyos vagyok, lehet csak azért Idő az nagyon jó volt, egy este esett csak
A párom és én idén megyünk először Paráliára. Mi a Billy's apartmant választottuk. Érdeklődni szeretnék, h volt-e már ott vki és hogy tetszett neki az apartman.
Vmint további kérdésem lenne, h mennyire sok a medúza?
És hol érdemes vásárolni? Vmint melyik étterembe érdemes kajálni?
Volt vki útlevél nélkül?
Esetleg jön vki a grand tours-szal szept 13-án Paráliára?
Szia! Nekünk olyan programok közül lehetett választani, hogy : kirándulás Skiathosra, Meteora-khoz, Olymposra, kalózhajó és görög est. Az első kettő volt azt hiszem a legdrágább. A skiathora való út: fél 6kor indulás volt reggel-igen elég korán, de meréri - aztán busszal a kikötőig, onnan hajóra, és úgy a szigetre (állítólag európa 2.legszebb tengerpartja), majd átmentünk a szigetre, és ott volt fakultatív program, beleszerettem a tájba. Aztán vissza a szállásra, este 11 felé értünk vissza. Meteora-khoz: indulás volt fél7kor, busszal fel a kolostorig, esett az eső akkor épp sajna, ott kolostorlátogatás, ikonkészítő műhely a hazaúton és ebéd, délután hazaérkezés.
Az Anna-Rita apartmanban voltunk, szerintem jó, közel volt minden, part, bolt, lidl, busz, szórakozóhelyek...
Helyzetjelentés Paraliáról: nagyon kellemes az idő, dél és 3 között nem lehet a napon lenni Ennyira éget... Mi a Grand Toursszal utaztunk busszal, este 6kor indultunk Szegedről és görög idő szerint 3/4 9-re itt voltunk Paralián! A Caravel apartmanházban szálltunk meg, egyszerűen felszerelt kényelmes apartmanok, a konyhájából csak a nagy kés hiányzik. Még sajtreszelő is van meg tésztaszűrő is!!!!! Holnap megyünk Panos qwadtúrájára az 20 euró/fő. Egyéb fakultatívz programokhozn érdemes körülnézni a városban, vannak olcsóbban is, mint amit a helyi utazási iroda kínál! A Caraveltől 30m-re van a Smart szervező iroda már az is olcsóbb, de mi úgy vettük le, hogy a Discount Travel a legolcsóbb. Ahova nem kell idegenvezetés oda érdemesebb ilyen helyen befizetni!
Az árak elfogadhatóak gyros pitában általában 1,8-2,2 között mözög, ásványvíz zsugorban kb. 1,5 euró. A Caraveltől a Lidl kb. 5 perc sétára van, nagyobb bevásárlásokhoz érdemesebb oda elmenni.
A tenger délelőtt nagyon szép letisztult, délutánra viszont kicsit zavaros a templom környékén. A hőmérséklete kellemes, először kicsit hideg, de utána kellemes.
Aki jártas itt a környéken attól szeretnénk kirándulás tippeket kérni, hogy hova érdemes elmenni robogóval. Ugyanis szombatra béreltünk egyet azzal megyünk Katherinibe piacolni, de utána még szeretnénk szépeket látni itt a környéken!
Üdvözlünk mindenkit Paraliáról!!!!!
-törölt nick 12762 | #166905 | 2011-06-23 10:11:11 | Válasz a #166901. hsz-ra
Szerintem a Panos túrája kimerítő lesz a látnivalókat illetően. Ha mégis mehetnéked lesz, felmehettek Dionba, észak felé Alikesnél, ill. az Aliakmonas torkolatnál van egy rakat flamingó, ha szerencsétek van, láthatjátok is őket. Dél felé esik Platamonas, nézzetek szét a várból.
(a nagy kést meg majd visszaviszem, de pssszt... )
Bitang hány napra mész?
Bár mi júli 15.-én indulunk.....valami keverés van a buszos kirándulásoknál mert azt hiszem össze vonták az ibuszt és az ikaroszt....
Én a múlt héten jöttem Sartira az IBUSZ útját foglalva az Ikarosz Travel buszával Apollonos utasokkal együtt.
Az előző turnusban is több iroda utasait hozta egy busz. Szerintem kooperálnak a gazdaságosság érdekében.
Az Athos-i hajókiránduláson volt valaki?
Milyen?
Valahol megállnak, mint a Skiathos-i kiránduláson, vagy végig hajókázás?
-törölt nick 12762 | #166944 | 2011-06-23 15:08:13 | Válasz a #166929. hsz-ra
Szia Hunter,
ha nem jön közbe semmi, akkor egy teljes hétre...
ez most elég hirtelen jött, úgy volt eredetileg, hogy nyáron nincs szabadság, de mégis lett 5 nap
Elsején még dolgozok, aztán délután egy kis pihi, és indulunk.
Az én ouzo adagomat nyugodtan megihatod, nem vagyunk jóban (egyszer egymásnak estünk, és kiütéssel győzött)
Bitang hány napra mész?
Bár mi júli 15.-én indulunk.....valami keverés van a buszos kirándulásoknál mert azt hiszem össze vonták az ibuszt és az ikaroszt....
Tudsz esetleg valamilyen infót írni , hogy milyen az Anna-Rita felszereltsége ? Azt nem tudod , hogy a 4 fős szobák melyik emeleten találhatók vagy a tetőtérben vannak -e ?