üdvözöllek itt a nei pori imádok között,
következö a helyzet, Anették ott tartozkodnak állandoan, ezért azonnali segitséget lehet tölük kérni ha bármi probléma van, persze nem gatyaügyekröl beszélek, hanem orvosság, orvosi,autojavitási és még sok sok már dologgal kapcsolatban, vannak kapcsolataik ott böven ha szállás vagy bármi kell.
viszont utaztunk már az Apollonnal és az Ibusszal is igaz mindkettöhöz saját kocsival, semmi problémánk sem volt, kedvesek voltak ök is, tavaly elött Apollonnak ott nem messze lakott tölünk az ügyintézöje, ö is segitett mindenben, az Ibusz tavalyi ügyintézöje ugyanaz a kedves kishölgy volt aki Anették irodájában volt nei poriban, szoval minden szempontbol biztositva volt a nyugodt pihenésünk, ez az én véleményem,
hozzá kell még tennem, annak ellenére hogy az utobbi két évben nem Anettékkal mentünk, természetesen meglátogattuk öket és barátian fogadtak, segitséget is kaptam tölük mert gondom volt a kocsival, szoval még igy sem hagytak magamra
Nos Jorgossal is meg lehet beszélni autós utaknál is a szállást! Úgyis adnak ki szobát, nem csak szervezett úttal!
A többi irodát Én nem ismerem!
ÜDv!
Természetesen lehet Anettékkal ugy is nyaralni hogy saját kocsival mentek, erre hirdetik is a szobákat, a többi irodával azért mentem mert ott olcsobb volt a szoba és minimum 2 hetekre mentünk, egy hétért nekünk nem éri meg kocsival menni
amikor elsö évben mentünk Anettékkal busszal a fotisz házba , akkor volt egy család akik kocsival mentek és szerettek volna maradni még pár napot, Jorgosz talált nekik szállást
Tied a két pont!
Hát a fiatalok nem keresnek?
Vagy annyira fiatalok? Persze mindegy! Ha már nagyok, jár az embernek a kettecskén nyaralás! Főleg: PORIN! Ugye?
No igen! Mythosok és pálmafák árnyékában!
Velünk már évek óta nem is akar nyaralni a gyerek! Az ciki! Mármint neki!
Ilyenek a fiúk! A barátnőmnek lánya van, két évvel idősebb, mint a fiam, azt le sem lehet vakarni nyaralásnál! Az enyém meg nem jön!
Lassan már elveszek az árajánlatok között...
Jamasznak sajna már nincs szállása,erről lemaradtunk.
10 éjszakát szeretnénk ott tölteni+ az utazás, így jön ki a szabink. Én is el tudnék viselni akár 3 hetet kétszer!Már látatlanban teljesen beleszerettem Nei Pori-ba!)Alig várom...
#1802452012-02-28 21:43:29 Válasz a #180243. hsz-ra
nálunk ugy van hogy a kisebbik a barátnöjével voltak 3 szor Anettékkal porin, majd szétváltak utjaik és akkor döntöttünk ugy hogy akkor mi ketten megyünk,hát azota járunk, a nagyobbik meg horvátba jár haverokkal, oda velük jobb ha nem megyünk