sztem ne vesd még el emiatt, hiszen sokkal-sokkal több a pozitív vélemény, mint a negatív (pl. azóta már ha jól emlékszem rebkaa maga is airbnb-s lett, mármint kiadóként, persze ő itthon. ) )
mindenesetre nagyon szívesen, remélem sikerül megtalálni a legjobbat.
Rollo!
Megtaláltam Rebkaa hozzászólásait Airbnb foglalásról; és pont az történt Vele,amitől mi is félünk foglalni ezen az oldalon...,vagyis ,hogy nem lesz elérhető a szállásadó,amikor odaérkezünk... pedig vonzó áron,jó helyeken kínálnak számunkra épp az elképzelt szállásformát:apartmant
jaa. azt gondolom, h ott ez egy kifejezetten jó megoldás lenne, nagyon jó ötlet véleményem szerint!
most gondolkodom, h kik is írták ezt meg hol, de aki biztosan eszembe jut, az egy hölgy, rebkaa (vagy vmi nagyon hasonló) néven fórumozik. ráadásul neki volt a nem teljesen oké élménye, vagyis talán vele lenne érdemes felvenned a kapcsolatot.
az index utazási fórumain viszonylag sokan, viszonylag sokszor írták, h ezen az oldalon keresztül foglaltak, a világ minden tájára és szinte csak pozitív dolgokat írtak róla. de azért csak szinte. ugye ennél sokat számít, h milyen az, aki kiadja a lakását/szobáját/stb., ezt mindig bele kell kalkulálni.
hozzáteszem még, h fentiek között egyik sem volt (legalábbis emlékeim szerint) azt görögországban használó.
Szerintem simán. Ha neten érdeklődsz akkor ott van kismillió fordítóprogram, hm meg személyesen akkor legyen nálad toll és papír, és mutogasd el hány napra ő, meg leírja az árat a papírra, és ha sok akkor morcosan nézz és bólogass, és írj mellé egy másikat.