Sok idõt nem töltöttünk egyik szigeten sem, azt hiszem 40-40 percet, épp hogy sétáltunk a kikötõ környékén egy keveset, vagy volt aki csak beült az elsõ tavernába egy frappéra. A hangulata volt a lényeg, túl sokat nem tudsz csinálni egy ilyen szigeten, hisz ha 5-6 órát töltesz ott, akkor is csak nézel ki a fejedbõl, és iszod a látványt (vagy fotózol). Onnan kezdve, hogy elindultunk (hozzátartozik, hogy rögtön az indulás után jött egy 20 perces zuhi, de mondta a kapitány, hogy mindjárt vége) csak bámulja az ember a tengert, a szigeteket, és szeretné, hogy sose érjen véget. De sajnos véget ért: Fél 10-es indulás után egy rövid kávézás, 3-4 alkalommal álltunk meg lakatlan partokon úszni úgy 30-40 percet, aki búvárkodni akar, annak adnak maszkot pipával és uszonyt. És persze a 2 szigeten is 40-40 perc, no meg maga az út is idõbe telik, így épp este 6-ra futottunk be a kikötõbe. Ja, és déltájban bõséges kaja (mindez 45 eu/fõ - nem olcsó, de mivel õk csinálják egyedül ezt az utat, szabad a vásár.
Eve!
Az album végén megtalálhatod a tavernát is, és a képek közt van valahol az említett nagy ártáblájuk is, arról tájékozódhatsz a választékról is (természetesen az étlapon bõvebb).
Nagyon köszönöm kónyu, az este megnéztem a szép képeidet és megtaláltam, a tavernát! Nagyon jó árai vannak. Tuti kipróbáljuk! Fantasztikus helyeken jártatok, már én is alig várom, h lássam azt a hihetetlen színû tengert!
Kössz szépen,megkaptam a prividet és amit kértem.Rendes vagy majd a többit és bõvebben majd vasárnap mert "hí a szolgálat"... a munka ami éltet...elég gyatrán Ja a legfontosabb:NG nemzetközi fotópályázat a www.geographic.hu/fotopályázat weboldalon!! Ha érdekel.
Nos, hát majd meglátjuk, hogy vállalkozunk-e erre a kirándulásra, de nagyon szimpatikus a dolog!!! Fõleg így, hogy nem korán reggel indul a túra, és 6-ra vissza is érnénk, ez jó, mert akkor így nem megy el az egész nap.
Megnéztem az elsõ 600 képet. A többit majd holnap.
Mit is mondhatnék...csodálatosak! Micsoda virágok vannak Lefkadán, elképesztõ! Ezek a képek láttán nem tudom hogy bírok ki még 3 hetet, nagyon mennék már!
Azt szeretném kérdezni, hogy az 538-544 képek hol készültek? Mert ide el kell mennünk nekünk is, mindenképpen.
És az 577-582? Talán Meganissi lehet? (Kár, hogy ott, azon az oldalon nem lehet feliratozni a képeket.)
Sunriseról tudna nekem valaki írni pár információt? Mint pl.:kell-e vinni ágynemûhuzatot?Egy másik fórumban olvastam 2006-os bejegyzéseket, ott azt írták közös hûtõ volt a folyósón..Ha esetleg ez mégsem igaz már,és a szobánként lett elrendezve, a hûtõ mágneskártyával mûködik itt is?köszi az infókat.
Végignéztem egy töredékét a fotóidnak amit csináltatok,mondjuk nem a gasztronómiaikat,mert a kaja engem annyira nem érdekel, az máskérdés ,hogy esztétikailag szépek a képek.Nem azért élek,hogy egyek,hanem azért eszek,hogy éljek és ez nagy különbség.Viszont amit már írtam neked a más témájú,különösen a természettel foglalkozó képeid viszont szuperek megint.Azért irtam múltkor,hogy az NG indított pályázatot és erre egy jópárral belehetne nevezned.Abba a csapatba bekerûlni egyszer is...Hát, Kónyu az"magyarosan" nem lenne semmi...
Ehhez nem csak gépnek, hanem képességnek is kell lenni.Nem akarlak szembe dicsérni,de nálad az utóbbi is megvan.Nekem is Fuji gépem van,meg sokaknak,de az még nem javít a képességeinken.Érted?!
Ezt most csak Lefkadával szinkronba jutott az eszembe hisz' mi is majd lassan odatartunk.
Majd jövök hozzád egy két kérdéssel,ha rendesen felébredtem.
Üdv: Atosz
Én úgy tudom nem csak huzatot kell vinni a Sun Rise-ba hanem ágyat is... Nekünk a Fösped szállítja Kispestrõl külön repülõvel a franciás ágyunkat...
Igen és közös hûtõ van a folyósón ahol ha nagy melegvan, közösen hülünk le...
Minácska ez csak vicc,ne vedd komolyan!! Mi is ebbe az apartmanba megyünk nemsokára és magunkon kívûl túlsokat nemviszünk.Valaki tréfát ûzött veled biztosan.Különben viccnek nem is utolsó...
A mágneskártya és közös hûtõ nem vicc, tényleg vannak ilyen helyek, és tavaly volt részünk benne...Az ágynemûhuzatot meg jobb megkérdezni, mint utolsó pillanatban szembesülni, hogy kellett volna. Köszi az infókat, akkor csak magunkat visszük
Elárulnád nekem,hogy hol volt ez a közös hûtõ,melyik apartmanba?Hol kellett apartmanba ágynemût/huzatot/ vinnetek?
Én mán vótam egyszer, kétszer,háromszor stb.Görörögországban,de ezidáig még ilyesmire seholsem került sor.Írd már meg légyszi. Kösszi
Ui.: Mi elég sûrûn túrázunk itthon és a turistaházakban van ilyen közös konyha meg hûtõ,de ágynemûhuzat még oda sem kellett.
Igaz ez már nem ebbe a topicba tartozik.