Minden rendben itt kint nagyon meleg van és nagyon jó a víz az árak türhetőek az emanuelle tavernába ne menjetek enni mert át vernek sajnos szombaton megyünk haza de addig is pancsi van.a kalóztúra nem tudd elindulni mert nagyok a hullámok de lehet hogy a héten el se indul.reméljük nem így lesz.sziasztok.
#1880362012-06-19 18:19:46 Válasz a #188015. hsz-ra
Szia Nagyné Ági!
A gyerekeim 17 és 12 évesek, de a testvérem fia 9 éves és ő is bírta az utat tavaly. A TV szinte folyamatosan ment egészen éjszakába nyúlóan, úgyhogy eltelik az idő. De a legtöbben olyan félkóma állapotban voltunk, mivel aludni nem tudtunk. Az is hozzátartozik a történethez, hogy 2 éjszakát nem aludtunk az utazás miatt, mivel hajnali 3-kor már indulni kellett a buszhoz és másnap reggel 9-kor érkeztünk meg. Sarti ettől rövidebb lesz, remélem.
A csomagokról. A hátizsákot nem tudtam begyömöszölni a felső poggyásztartóba, úgyhogy ki kellett szedni a fele cuccot egy szatyorba. Idén megpróbálunk egy kisebb utazótáskát berakni az ülés alá a lábukhoz, de azt is úgy, hogy a kispárnát, takarókat kivéve lejjebb lehessen lapítani.
#1880442012-06-19 19:52:58 Válasz a #188023. hsz-ra
Szia nagyneagi!
Sartin van játszótér a parton a buszparkoló felé. A sárga szupermarketben és általában a boltokban nem nagyon lehet kártyával fizetni. Van viszont egy nagy sárga bolt, lehet hogy erre gondolsz és nem a sárga szupermarketre ami a kamerában is látszik, mert ott viszont biztos lehet Ha erre gondoltál akkor elnézést
Azt a papucsot flip-flopnak is hívják, nekem is van egy
A buszok légkondicionáltak, és általában estére lejjeb veszik. Ha nagyon hüsi van, nyugodtan lehet szólni a sofőröknek. Általában este vannak filmek, amivel szintén megy az idő. Ezt néha megzavarhatja egy két utas akik én pihenni jöttem ide felkiáltéssal kikéri magának hogy este film menjen
Sarti felé már sok nézegetni való akad Ha más nem a szerpentinek és a sziklák, aztán egy idő után feltűnik a tenger Este pedig általában az utasok nagy része alszik, vagy szendereg
Evycs, koszi a jatszoteres infot, mindenkeppen megkeressuk majd!
Wucy, ilyesmire gondoltam. Zoknival tenyleg erdekes lehet.
Luna, a 12 es 17 evesek mar tenyleg nem kicsik. Mondjuk Spanyolorszag sincs a kozelben, oda meg biztos nem megyunk par evig. A kezipoggyaszt akkor lehet, hogy eleve a gyerekek labahoz tesszuk, legalabb keznel lesz minden, meg nem esnek be az ules ala a kicsik. Gondolom biztonsagi ov nincs a buszokon...Ti mikor utaztok?
Sancho, igen a sarga szupermarketre gondoltam, ami a Kaloztanya mellett van. Tudnal irni olyan boltot, ahol lehet kartyaval fizetni? Milyen kamerara gondoltal?
A kaloztura szerintetek hany eves kortol valo? Egesz napos? Tudtok irni olyan fakultativ programot, ami csak fel napos?
Úgy hallom eléggé hullámzik a tenger és ez által hűvösebb mint az ilyenkor szokott lenni.Sajnos csak 22 fokos a víz.
Bár ebben a melegben talán még kellemes lehülést is ad.Nem úgy mint tavaly mikor 28 fokos volt a víz és egy óra után kijöttünk mert már a tenger is meleg volt.... na ez nem panaszként írom
A Kalóztanyán lehet jelentkezni a túrára.Útlevelet vagy személyit vigyetek magatokkal ha jelentkeztek mert az adatokat fel kell venni és leadni a partiőrség részére,hogy hány fővel indul ki a hajó.
Ja! A Kalóztanya este 8-tól van nyitva!!!
Pékségek vannak kint inkább mint cukrászdák de majdnem olyanok mint a cukik
Ebből van több is.Érdemes körbenézni érdeklődni mert biztos tudnak intézni valami tortát.
Nemrég érkeztünk haza Sartiról, csodásmesés és mégcsodásabb nyaralás volt.
A beszámoló is érkezik majd, de most pár dolgot előre kiemelek:
1: pulai1000, nem tudom, mi lehetett nálatok a gond, de nagyon kíváncsi vagyok...mi ugyanis egész héten minden nap jártunk "Petiéknél", és csak jót tudok mondani. Kedvesek, előzékenyek, de mégsem másznak az ember arcába. Az étel finom, igaz viszonylag kis adagok, így egy nagyobb étvágyú embernek már nem biztos, hogy elég lenne, de minden nagyon finom és friss. Mindig kaptunk valami kis ajándékot, sőt én tzatziki receptet is Petitől (rákérdeztem, hogy hogyan csinálják, mert náluk ízlett a legjobban).
2: Kalóztúra szuper volt, nekünk szerencsénk volt, mert péntek délután ki tudtunk futni...azóta végig olyan hullámzás volt, hogy nem hiszem, hogy a maradék napok bármelyikén is elindultak volna. Sajnálom azokat, akiknek emiatt kellett kihagyni, tényleg nagy élmény.
3: Egy bizonyos idegenvezető viselkedésének külön kis bekezdést szentelek majd a bejegyzésben...sok mindenre fel voltam készülve, de még így is felháborítónak találtam.
4: Részletes, képes beszámoló rész lesz a Sarti Beach Hotelről, azon belül is főleg a bungalókról, valamint magáról a Beach környékről, lévén ott nyaraltam. Így talán hasznos segítséget nyújthatok azoknak, akik ide készülnek.
Elöljáróban ennyi, de ha ráveszem magam és megírom, valszeg igencsak hosszú beszámoló lesz...