Nagyon szépen köszönöm és örülök ha a képeim segítségével sikerült egy picit felidézni a régi nyaralást és egy picit odaképzelni magad
Majd drukkolok, hogy ha idén nem, de jövőre újra eljuss Sartira
Ú Sancho, nagyon jó volt a képeidet megnézegetni!!! Már alig bírom így is a várakozást. Pedig még sokat kell nekem is tanulnom, meg vizsgáznom mire oda kerülünk, de azért tervezgetni sosem lehet elég hamar elkezdeni!
Nem fájt az a tányértörés??? Elég masszívaknak tűnnek pedig azok a tányérok..
Emberek!!! Már csak 3 nap! El se hiszem...
Már az sem érdekel, hogy az utolsó vizsgám nem sikerült...5 nap múlva ilyenkor már jó hideg Mythossal felejtem a bút
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Jövő héten pénteken megyünk Sartira, és holnap fizetem be az irodában az út árát. Az apartman miatt hezitálok, szerintetek a Panorama apartmant vagy a Vila Maria-t célszerű választanom. Azért a nagy dillemma, mert azt olvastam, hogy a Panoráma emelkedőn van, és a Villa Maria is, mivel kismama vagyok így nem mindegy, hogy melyik van kisebb emelkedőn, azért minden nap megtenni az utat sok. Remélem tudtok segíteni. Köszii
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Jövő héten pénteken megyünk Sartira, és holnap fizetem be az irodában az út árát. Az apartman miatt hezitálok, szerintetek a Panorama apartmant vagy a Vila Maria-t célszerű választanom. Azért a nagy dillemma, mert azt olvastam, hogy a Panoráma emelkedőn van, és a Villa Maria is, mivel kismama vagyok így nem mindegy, hogy melyik van kisebb emelkedőn, azért minden nap megtenni az utat sok. Remélem tudtok segíteni. Köszii
Üdv!
A Villa Maria az emelkedő elején van, még a lankás részen.
Gyaloglás szempontjából ajánlom. A szobák is jók.
Nagyon jó nyaralás kívánok.
czoki
Köszönöm szépen Az utazásig az idő mindig a leghosszabb, aztán egyszer csak itt lesz Örülök, ha a képeimmel sikerült még egy kisutazási lázat csempészni a mindennapjaidba A tányérok nem fájtak, ügyesen vagdosták a fejemhez, még másnap is szedegettem a darabokat a fejemről és egy pici darabot el is raktam emlékbe Az igazság az, hogy előtte gondoskodtak némi fájdalom csillapítóról néhány üveg vörösbor képében
Ilyenkor már ne foglalkozz semmivel. Élvezd, hogy nemsokára fürcsizhetsz, napozhatsz, eheted a gyrost és ihatod a Mythost Majd igyál egyet a mi egészségünkre is Jó utat és csodálatos nyaralást!
Mi a Villa Mariában voltunk, ha gondolod a képeim között meg tudod nézni mekkora emelkedő van. Egyébként egy nagyon jó hely, pont a központban van, minden ott van a közelben. Még a templom is ahonnan odahallani a harangozást, de szerencsére olyan sűrűn azért nem kongatnak
El is felejtettem mondani, mert annyira nem volt érdekes számomra a dolog... Tudjátok ki érkezett aznap Sartira, amikor indultunk haza? Alekosz és kedvese... Többen meglesték, utána is fordultak. Ha ott is előadja a szokásos stílusát, biztos sokan emlékeznek majd rá
Éljen, éljen!! Már alig várom, megnéztem a képeidet, tök szupi az apartman, fel is hívtam az irodát, hogy holnap megyünk és, hogy oda foglaljanak nekünk helyet!! Köszi még egyszer!! ÁÁÁ! Sagapo poli Greeceeee