#1866502012-06-07 14:25:44 Válasz a #186647. hsz-ra
A buszos cég ossza be, kivétel ha van fix helyed amit előre lehet az utazási irodában foglalni plussz pénzért. De szerintem mire leérsz Sarti közelébe már mindegy melyik oldalon ülsz , alig várod hogy leszállhass:)
Szia Sancho! Meglessük majd a barikat meg a kecskéket.
Már másra nem is tudok gondolni, mint a nyaralásra, főleg, hogy ma kivégeztem az utolsó vizsgám.
Csatlakozom Wucyhoz, kérjük szépen a képeket.
Dudd!! Amikor tavaly mentünk (Grand tourssal), akkor Marmaras felől ment a busz!
#1866782012-06-07 17:49:58 Válasz a #186599. hsz-ra
Szia Bakfitty!
Én megmondom őszintén nem láttam egy rendőrt sem Sartin, de ettől függetlenül, amikor mi motoroztunk, bizony rajtunk volt a bukó. Egyébként nem nagyon láttam most senkit aki hordta volna. A görörök nem foglalkoznak vele, de a túristáktól megkövetelik...
#1866812012-06-07 17:55:41 Válasz a #186651. hsz-ra
Szia Kicsi Ági
Örülök, hogy túl vagy a tanuláson és most már teljes energiával a nyaralásra tudsz koncentrálni A barik és a kecskék sok helyen vannak és néha a legváratlanabb helyeken bukkannak elő De nagyon aranyosak
A képeket feltöltöttem már csak az engedélyezésre várnak
#1866862012-06-07 18:31:23 Válasz a #186682. hsz-ra
Szia Fate
Ez csak így utólag volt ilyen vicces Amikor a néni fenyegetőzött, hogy levetkőzik meztelenre és úgy fog ott előttünk szaladgálni, akkor belementünk mindenbe A kisfiát nem akartam beengedni, hogy na a kis taknyos itt ugyan nem fog lezuhanyozni. Erre megjelenik egy 2 méter magas vizilabdázó kinézetű pasi. Ő is lezuhanyozott...
Fényképek nem készültek, mert azért a jóízlésnek is van határa bármilyen perverz is vagyok
Szia Sancho ! Most néztem végig a fotóidat,gratulálok,nagyon jók.Csak egy kicsit fáj a szivem,hogy nem mehetek idén Sartira, most képzeletben végigjártam a fotóidnak köszönhetően. !
Na talán jövőre .