A Kalóztanya nyitásáról tud esetleg valaki friss infót? Facebookon még május 28-án tették ki, hogy hamarosan nyitás...de azóta semmi hír, a kommentekre sem reagálnak. Sancho.dl azt hiszem te írtad, hogy a hajó már vízen van és hamarosan indul. Ebben bízom, jövő héten már élvezni akarom a hajókázást!
Sziasztok!
Bakfitty! Ovelixben minden tál 4,80. A gyros 2.50 és a Mythos is 2.50. Érdemes oldalakat visszamenni és olvasgatni végig, sok-sok infot fel lehet onnan is csippenteni.
A hamarosan indulóknak kellemes utat, jó időt és nagyon-nagyon szép nyaralást kívánok!!
Sancho! Nézelődtem a buszok körül amikor érkeztetek, de mivel mi is cuccoltunk ide-oda valszeg elkerültük egymást valahol. Egész szépen összejött a nép azon a délelőttön. Jöttek a buszok, kocsi is jött sok. Szurkoltam Nektek, (időjárásilag) olvastam a beszámolódat, azért örülök, hogy Édesanyád is nagyon jól érezte magát.
köszi marcsipán!
hát egyelőre úgy néz ki minden oké, de hátra van még kettő...nem aprózom el.
bakkfitty, mi sem igazán tudtunk még készülődni...a vizsgaidőszak miatt. Bár én azért vásárolgattam már pár dolgot, de az igazi készülődés hétvégén lesz.
Jajcica! Ti már kalózkodhattok! Mire kiértek addigra nyitva lesznek!
Az ovelixes görög tál tavaly 11euro volt.2üdítővel 2 pitával.
Ja! A parton járkálnak a fánk árusok és kiabálnak hogy "DONATS" !!!
De ugyan az a fánk bármelyik pékségben 1-2 euroval olcsóbb!!!
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat, mostmár tudom akkor, hogy hol kérjek óriáspalacsintát
PÉNTEKEN INDULÁS!!!!!!!!!!
Még annyit hogy 4-5 littyót fogyaszttanak a robogók 100km-en nem? Mert jártam már úgy hogy a benzinmutató nem működött és úgy igen csak számolni kell a kilómétereket. Valakinek tapasztalata, hogy mennyit tankolt meddig jutott???
Tavaly 5 euróért tankoltam kb 4 liter lett.
Angelo 80-as robogót adot ugyan azért az árért mint Sassos 50-eset.És azzal fel is lehetett jutni a dombokon ketten.
És azzal kb 85 km-et mentünk el. 3 X voltunk vele a narancsparton.