Igen, mostmár tényleg csak pár nap van hátra! Már nagyon várjuk! Párnát, takarót mindenképp viszünk magunkkal, illetve gondoltam viszek éjszakára valami melegebb ruhát is, fõleg a kicsinek.
Állítólag az Athéne és az Alexandra apartman is felvan újítva, szúnyogháló van mindenhol, új matracok, hûtõ.
Szia Brumi! Látom nektek már nemsokára eljön a nyaralásotok. A kisgyerek miatt nem kell aggodni mikor a fiam is kicsi volt nem volt semmi gond õk jóbban tûrik az utazást./ Már 18 éves õ már nem jön velünk/ A buszra mindennképp vigyetek kispárnát takarót mert a lékkondi miatt hüvös van fõleg éjszaka. Tavaly Pargára mentünk ott is volt egy kisfiú õ is nagyon jól bírta. Kint össze barátkoztunk nagyon jól elvolt velünkis vittünk felfújhatós kajakot õ volt a kapitány./Így én is kiélhettem egy kicsit megint a babázást./ Biztos jó lessz nektekis. Nekünk van még idõnk de majd csak eltelik. Jó készülõdést. Szia Erika
köszi a gyors választ, az nagyon jó lenne, mert eddig csak azt az infot találtam hogy csak kocsit hoznak le sartiból motort nem! bárcsak mûködne még mindig
Szia Celi! Mi is nyaraltunk már ott két éve. Az Apollonal mentünk. Kint a Siton utazási iroda foglalkozott velünk. Õk elintézik a motorbélést úgy ,hogy sartiból áthozzák. Szia Erika
Elvileg szeptemberben mennénk Toroniba, és mivel ott nem lehet sajnos robogót bérelni, Neos Marmarasra gondoltam hogy ott próbáljuk meg? Ha valaki tudja, hogy van-e ott lehetõség ilyesmire megirná nekem? Köszönöm!
Szia Erika!
Hát már nagyon várom, és küldeni fogom az infót! Brumi nektek meg tényleg mindjárt itt az indulás(de jó nektek), és várjuk a tapasztalatokat, meg a képeket is. Én majd írok kintröl is mert az Atheneben van internet hozzáférés, (bár ott tartanánk már). Sziasztok.
Szia Racz68! Hát nektek már tényleg közeledik az idõ. Gondolom lassan már ti is készülõdtök. Ha más nem akkor remélem majd te írsz egy kis beszámolót. Szia Erika
Sziasztok ! Hétfõn indul az elsõ turnus remélem lessz aki beszámol róla mi a helyzet. Egy kicsit irigylem is õket olyan jó lessz nekik. Mi még elég soká indulunk. De akkor meg nekünk lessz jó. A lényeg , hogy beindul a szezon. Sziasztok Erika