Az Alexandra apartman mellett szinte mindennap elmentünk, úgy tudom ott is szúnyoghálók lettek feltéve, új matracok, akik ott voltak megvoltak vele elégedve. A tetõteraszán voltunk, mert elsõ nap Kata ott tartott megbeszélést. Ja és az erkélyek nagyobbak, mint az Athéne apartmanban.
Szia brumi!
A tenger hideg még? Ja meg ágynemû huzatot adnak vagy vinni kell? Mi a C1 és a C2-est béreltük ki, pont a klátás miatt, szóval akkor nem fogunk csalodni!
Van egy kis idõm, írok pár dolgot. Szóval este 6-kor indultunk, másnap 11 óra elõtt már oda is értünk, nagyon jól haladtunk. Kint várt minket Kata, az idegenvezetõ, aki nagyon aranyos, segítõkész. Õ szervezi a fakultatív kirándulásokat: Görög est, Athos kirándulás, Sithonia túra, lapmentés hajókázás, illetve amin mi is voltunk, a kalózhajós egész napos hajókázás, ami közben lehetõség volt nyílt vizi fürdõzésre, illetve 2 helyen kikötöttünk, volt strandolási lehetõség egy gyönyörû helyen.
Az Athéne apartmanban voltunk, C2-es apartmanban (elcseréltük a B6-ossal, az õ kérésükre), a konyha felszerelése szerintem elegendõ, van kotyogó kávéfõzõ is, 2 lapos elektromos fõzõ, hûtõ fagyasztóval, törölközõ be volt készítve, az erkélyrõl a kilátás csodálatos (majd holnap csatolok képeket).
A tenger melegszik!!! Végig nagyon jó idõnk volt.
Amit mi megbántunk, az az hogy nem kocsival mentünk, mert eléggé korlátozva voltunk, mivel az autóbérlés 1 napra 50 euro.
A kisöbölben is strandoltunk, illetve a nagystrandon is voltunk, de nagyon meredek úton lehet menni, ezért a kisfiunk mindig cipeltette magát, amit elég fárasztó volt. Amúgy az egész település emelkedõkbõl lejtõkbõl áll, ezért elég fárasztó, ha csak a központba sétálunk is. Egyik nap Porto Carrasba mentünk, minden órában indul kishajó (2 euró/fõ), ott is egy szép strand van. Ami még nekem hiányzott, az a homokos tengerpart, mert mindenhol aprókavicsos volt a strand.
Összességében jól éreztük magunkat, ha van kérdésetek írjatok, ha eszembe jut még valami írok, most csak ami hirtelen eszembe jutott, azt írtam le!