Ha autóval mentek, akkor ha jól rémlik, balazsh az Autóval Görögországba topikban részletes autós útleírást adott. Ha ott nem találod, írj Neki privit, a hellaszon már ritkán jár, egy thassosi oldalt csinál, ott biztos eléred, rengeteg hasznos infója lesz számodra!!
Éreztem, hogy be kell néznem....
Egyébként csak írni írok ritkán, a friss hozzászólások listát gyakran megnézem, és ha van ami érdekel, akkor elolvasom.
Lehet, hogy idén nekünk is Kefalonia lesz, természetesen ismét autóval.
Keresd priviben, úgy meg is kapja, és valszeg válaszolni is tud. Mostanság nem járt erre, és gondolom, nem is itt kezdi a neki szóló üzenetek keresését
Azért megkerestem, 153 van a bőröndjén, de úti cél még nincs Nála beírva. Keresheted még az utazólistában is a neve szerint is, úti célnak csupán felkiáltójelek állnak, gondolom fortunázik, vagy hogy hívják
De eleget offoltunk, sorry mindenkitől!!
Sziasztok! Valaki esetleg tudna infóval szolgálni Lassiban a Tzivras 4 fős apartmanjáról. Főleg az érdekelne, milyen a helységek elosztása, mennyire elszeparált a két háló, van e terasza, ahová ki lehet ülni és milyen a konyhája. Minden infó érdekel az ibusznál ugyanis semmi konkrét infóval nam tudnak szolgálni és péntekig véglegesíteni kellene a foglalásomat.
Előre is köszönöm!
Köszi Kónyu! Ez már megtörtént mielőtt kérdeztem volna, de sajnos a fent említett kérdésekben nem jutottam előrébb. Pontosabban annyit megtudtam, hogy vaczsaci nevű fórumtársunk járt már a kérdéses apartmanban. Neki írtam is privát üzit, de egyenlőre még nem válaszolt.
Ocsua! Mi tavaly előtt voltunk a Tzivrasban, a négy fős apartmanban. A földszinten van, a többi apartmant az udvarra, míg ez az apartman hátra néz. Nekünk ez nagyon tetszett, mert minket se zavartak, mi se zavartunk senkit, és a miénk volt a legnagyobb terasz, és itt mindig volt árnyék. Ahogy beléptünk, rögtön a konyha van. Szemben a zuhanyzó, wc. Jobbra, és balra egy-egy szoba. A konyha felszerelése alap, tányérok, evőeszközök, néhány edény, ezer éves vízforraló. A légkondi elég hangos. Ha van még valami, amiben tudok segíteni, írj, akár priviben is.