Nea Plagia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 21 22 23   >
Üzenet
  Killerlaca | #222193 Üzenet | 2014-07-30 23:22:00 |
Nagyon jók köszönjük...így már szebb a topic.
Jöhet strand,étterem,éjszaki fények ami van icon_smile.gif
  Kuku | #222189 Üzenet | 2014-07-30 22:18:39 | Válasz a #222186. hsz-ra Előzmény #222186
Agica!Unic!Nagyon szépen köszönünk mindent!Igazán csábító képek és beszámoló..jaj már csak ott lennénk!!Remélem az a 20 nap hamar elrepül mostmár!
  AGICA2 | #222186 Üzenet | 2014-07-30 21:14:03 |
Szóval, most hogy ilyen ügyes lettem, szabad a rablás icon_smile.gif Kinek, milyen kép kell? Miről tegyek fel?
Unic, Unic, majd sajnállak, hogy túl meleg a tenger....icon_smile.gif Itt meg túl pocsék az idő, a meló, meg a napi szakadó eső ....
  AGICA2 | #222185 Üzenet | 2014-07-30 21:11:25 |
Királyság icon_smile.gif Megy a többi icon_smile.gif

AGICA2 | #222184 Üzenet | 2014-07-30 21:08:03 |
  Unic | #222183 Üzenet | 2014-07-30 21:07:32 |
Killerlaca. Itt vagyok és a jövő héten is itt leszek. Írd meg mi érdekel.
Eszter. Tudom. Valoba ilyen Éva és nem csak addig a 10 percig.

Éjszaka a parti sétányon nyüzsgés van.Vidámpark, árusok a sétány mentén. Sok mindent nem tudok írni magárol a sétányrol mert minden nap át sétálunk Flogitába. A központba van egy olyan cukrázda....minden ami szem szájnak ingere. Pár perce elkezdett szemeregni az eső. Idáig mindíg napos és forró volt az idő.
Ma elmentünk a Makedon túrára. Hát ma olyan kiránduláson voltunk aki erre jár feltétlenül menjen el. Először a Verginai múzeumba voltunk. Az idegenvezetőknek köszönhetően olyan tárlat vezetést kaptunk a királyi síroknál, hogy ha csak magunk mentünk volna be nem kaptuk volna meg azt az informáciot amit ők ketten /a helyi angolul beszélő és Bea a mi idegenvezetőnk/ produkáltak. Majd meglátogattunk egy hegyi kolostort és az Eddesai vízesést. Röviden írtam de érdemes meglátogatni.
Tegnap a tenger nekem már tul meleg volt. Ma nem volt alakalmam megtekinteni mert este értünk vissza.
Akinek kérdése van kérdezzen mert így nehéz írni bármiről.....
  Beszter | #222154 Üzenet | 2014-07-30 15:53:13 |
Sziasztok Nea Plagian nyaraló fórumtársak!
Remélem tudjátok,hogy mekkora szerencsétek van
idegenvezetőtökkel,Évával.Na jó,biztos vagyok benne,hogy ez
nem volt újdonság számotokra! icon_biggrin.gif
Ezúton is szeretném vele tudatni,hogy egy nagyon segítőkész,
hivatására termett hölgyet ismertem meg benne az alatt a 10 perc alatt,
amit "nála" töltöttünk szombaton,Sartiról hazafele.Buszunk vette
fel a Plagiai utasokat.Mindenkihez volt pár kedves szava,mintha
régóta ismerne mindenkit.Próbálta elterelni a Sartin 5 órán át
buszra várók figyelmét a hazautazás kellemetlenségeiről.Saját
apartmanját átadva buszsofőrjeinknek,hogy az elmaradt pihenőjük
ellenére legalább letudjanak tusolni.
Lehet,hogy miatta jövőre Plagia?
Neki mégegyszer köszönet,Nektek pedig további napos,csodás nyaralást
kívánok!
Sziasztok:Beszter
  Killerlaca | #222148 Üzenet | 2014-07-30 15:26:07 |
Emerek! Senki nem volt Plagián? Semmi infó nem jön tisztelet a kivételnek.
Jó lenne, ha a hazérkezők leírnák tapasztalataikat a helyről/éttermekről/éjszakai életről stb...
Illetve még képet se találtam egy darabot se.....
  Unic | #221874 Üzenet | 2014-07-27 18:24:33 |
Bocsesz tegnap megkaptam a jelszót a nethez de aki lemásolta nekem egy számot félre írt. Csak ma délután lett net.
Az utazás "csodálatos" volt. Szegednél kezdődött amikor alig tudott a sok kocsiktol besorakozni a vám felé a busz. Elértük a vámot bő fél óra alatt. Emeletes busszal jöttünk. A magyar oldalon kiszállítottak már miért sétáljon fel a vámosunk. Így kényelmesebb. A szerb oldalon olyan 1,5 órát várakoztunk. Nis-ig minden fizető kapuknál dugok voltak. Ez természetesen a vendég munkások eredménye. Jött a szerb-macedon határ. Macedon vámosaink kezébe füstölögtek a kezeléstől az utlevelek. Bő 2-2,5 óra alatt végeztünk is. Reggel fél 6-kor indultunk nekiMacedonia keresztül utazásához. Már azt hittük semmi probléma nem lesz amíg nem értünk a Görög határ elé. Itt ha nem láttunk előttünk 40 buszt akkor egyet se. Egy csomo ember sétálgatott a buszok körül. A sfőreink lelemén yességén mult nem kellett a sort kivárni. Gyorsan elintézték a papír munkát és mehettünk is. Pontba 12 órakor szálltunk le ía buszról a Bellisima előtt.
Nem tudom Hilda és az idegenvezetőnk Éva honnan nyomozták ki /egem viszonylag könnyen a facebook beírásról/ személyünket de elinrtézték a 3 fórumos szinte majdnem szomszéd legyen. Köszönet nekik.
A Bellissimáról : Mindenki aki ide készül. A tulaj házán nincs lakat, szögesdrot,stb. Az apartman közvetlen környéke gyönyörű pűzsitos. Aki a hosszabb uton akar a tengerpartra jutni az aszfaltos utcákon megteheti. A rövidebb uton fűves, aprőkavicsos részen lehet olyan 30 métert megtenni majd folytatni lehet ilyen uton vagy a csatorna rész másik oldalán aszfaltos uton a tengerhez vezető utat. Egyáltalán nem tragikus maga az ut a tengerig ahogy ezt leírták. Az apartmanok tágassak, hatalmas erkélyel és pár apartmanba jártam már görögbe mindenképpen felsőbb kategoriásba sorolható.
A tenger olyan 26-27 fokos. Tegnap és ma délig kristály tiszta volt a víz. Délután jött a dagály és jelen pillanatba erősen hullámzik. Szikrázó napsütés néha gyengén fuj a szél de a napzejezésre oda kell figyelni. Az árak nem vészesek. Vajat vetünk 1, 30-ért. Kenyeret 0,70-0,99 E, Dinnye 0,23-0,25 E/kg, Gyros 2,50. 6x1,5l víz 1,19. Olvastam régebben valaki 3 euroért vett vajat. Lehet így volt de nem láttam ennyire drégén.Nea Plagia egyáltalán nem drágább település görög viszonylatba mint más hasonló nyaraló helyek. Este nyűzsgős hely.
  AGICA2 | #221853 Üzenet | 2014-07-27 14:31:44 |
Na mi a helyzet fiatalok!!!???? Én bezzeg írtam Nektek, Ti meg haza se bagóztok icon_biggrin.gif
Nem gondoltok a szegény itthon centit vágó társaitokra! Hogy tetszik Plagia? Milyen utatok, milyen időtök volt??? Vagy netán nem megy a net? Milyen a víz? Tessék jelentkezni!
  Anyuci68 | #221679 Üzenet | 2014-07-24 21:24:28 | Válasz a #221611. hsz-ra Előzmény #221611
Ágica! Mi is ugyanúgy irigykedtünk, amikor Ti indultatok! Köszi a jókívánságokat, igyekszünk jól érezni magunkat! Nem is tudom, sikerül-e majd icon_biggrin.gif .
  AGICA2 | #221611 Üzenet | 2014-07-24 11:41:16 |
fuj, fuj, utállak Titeket icon_smile.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
Nasgyon jü nyaralást kívánok , tiszta szívemből, és gyors határokat! Ha tudtok, jelentkezzetek!
  Unic | #221589 Üzenet | 2014-07-24 08:56:52 |
Köszi Ágica. Nekünk már reggel 6-kor kezdődik. Ekkor indulunk. El kell keserítselek. A vendégmunkások a múlt héten mentek. Holnap már csak ránk várnak a vámosok. Senki se lesz ott. Ok pár Apollonos buszt leszámítva. icon_biggrin.gif
  AGICA2 | #221584 Üzenet | 2014-07-24 08:33:33 |
Nagyon jó utat, és nagyon szép nyaralást kívánok Nektek! Szeretettel és irígységgel gondolok Rátok, és egyátalán nem sajnállak Titeket a határon való várakozás miatt icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif .... bárcsak én állhatnék ott, és nem itt kéne ülnöm, és dolgozni menni icon_sad.gif
  Unic | #221570 Üzenet | 2014-07-23 23:19:02 |
Szia Hilda.

Köszi az infot. Jelenleg 2 kirándulás van betervezve. A Makedon tura és Thesszaloniki. Még gondolkodok a waterladon. Persze minden az adott helyen dől el.
Gondolom a vendég munkások miatt léphettetek be 18 órakor Szerbiába. Tavaly és máskor is 2 óra alatt volt a busz a virág piacnál és amikor Toloba mentünk 15:30 kor indult a határ felé. Felfoghatatlan mi tatott 2.5 órát.
Nálam átlagba nem szokott kellemetlenség lenni buszos utaknál így nem hiszem most is probléma lenne. Símán elutazok akár 1,5 napot is.
Ezek szerint ott is eset az eső. Ha jol gondolom mire oda megyünk nem fog. Bár a tavalyi se volt teljesen Görögös idő Görögorságba mint ahogy itt sincs valami nyári idő jelenleg. Vagy esik és hűvös van vagy pokoli meleg.
Én már tegnap össze pakoltam amit lehetett. Minden kirándulásnál lista van írva így nem fordulhat elő bármi itthon maradjon. Már csak az olyan aproságok nncsenek berakva mint a drogéria meg az elektromos kütyük amiket valoszínűleg még a vonatba is tölteni fogok garantáltan ne unjam halálra magam a buszba icon_biggrin.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 6 7 8 ... 21 22 23   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu