...Rendeltél már tőlük?
Jól értelmezem, hogy a megadott címen üzletük is van?...
Szia Szilvi!
Jól értelmezed. A megadott címen van egy CBA szupermarket ott forgalmazzák a termékeket és ott lehet átvenni az előrendelt dolgokat.
Még nem rendeltem tőlük, mert eddig azt sem tudtam, hogy vannak. Délután dugjuk össze a fejünket a nejemmel és biztos rendelünk egy jó csomó mindent.
Üdv: Josza
Szia Szilvi!
Nagyon köszönöm, hogy közzétetted a honlapot. Én ennek nyomán fel is vettem velük a kapcsolatot és elküldték nekem az árlistájukat. Kb. a kinti áraknak felel meg.
Aki igényli, jelentkezzen priviben , szívesen elküldöm neki emailben. Kedves levelet is küldött a görög tulajdonos amiben leírja, hogy, ha előzetesen elküldi valaki a megrendelést, akkor két napon belül összeállítja a csomagot és nagyker áron átvehető.
Üdv: Josza
Ha valakit önérzetét netán megbántottam akkor tőle elnézést kérek.Egyébbként azoknak akik Budapesten laknak közlöm, hogy ma voltam a Rákóczi téren lévő Görög csemegébe és lehet kapni eredeti feta sajtot ami görög és abban a nagy plé dobozban van. 2560 Ft/kg. Továbbá van görög olivájuk magos magozatlan paprikás stb 1900-2700 Ft/kg között. Töltött szőlő levél 1450 Ft/kg. stb.
Én csak azt tudom, hogy a legjobb - még ha tehéntejes is - ez a sajt, nem mindegy, hogy görög vagy német? Tudom, hogy a görög származás 'kitétel' volt, én csak segíteni szerettem volna a kedves kérdezőnek, hogy ne kelljen a sok gagyit (pl. Winny krémfehér sajt és társai) végigkóstolni, mire az igazi feta feeling-et megtalálja. Mert ebben a sajtban minden fetás megvan!!!!!
Ha német gyártmány és tehéntejböl készül akkor szerintetek mi köze lehet a görög fetához.
Ti vennétek mercedest trabant motorral.
Az érzés megvan de ne inditsad be.
Az illúziót kergesse David Copperfield.
Csak hogy én is hozzá szóljak
Fitaki az isten!!!
Párom azért szereti mert tehéntejből készül és nincs annyira birka íze! Én úgy emlékszem a származási ország Német o.!!!!
Interspárban mindig van és Aucanban is! Görög saláta csak azzal a finom, próbáltam múltkor Lidl féle sajtot, meg sem közelítette!