En asszem 92-ben voltam eloszor Gorogben a szarazfoldon (Kamena Vourla-Euboa-Meteora-Athen), busszal. Pont akkor kezdodott a jugo haboru es persze ott kellett keresztulmennunk. Eleg felelmetes volt, de ez a tortenet nem ebbe a topicba valo. Azota meg haromszor voltam, de mindharomszor szigeten (Kreta, Rodosz-Symi, Korfu). Gyonyoru volt a kontinens is szo se rola, de en valhogy a szigeteket jobban kedvelem. Baratsagosabbak a helyek is meg az emberek is.
Bobolya, én a Zorbasban voltam Moraitikán én is 2 éve:)
Kerkyra, tök jó dolog lehet ha az embernek van jogosítványa,nekünk nincs:( Így a robogózás kimarad...
Dijuska!
Mi Messonghira megyünk az idén, eddig Paleon volt a szállásunk, mindháromszor. Most gyerekbarátabb helyet kerestünk...
Sartin ezer éve jártam, akkor még tényleg halászfalu volt. Aztán csak átutazóban láttam 3 éve (úton Korfura, kis kitérõvel ), sokat változott, eszméletlenül kiépült korábbi valójához képest. Akkor egy utca volt az egész, most meg már Sarti Beach, Ófalu rész... Rá sem ismertem. De a tenger ugyanolyan gyönyörû volt, és szerencsére a "falu" hangulata is megmaradt! A Narancspartot ki ne hagyjátok, robogóval egy kõhajításnyira van.
Szia Dijuska! Mi rokon lelkek vagyunk. Én is egyszer jártam GR-ban, szintén Korfun (Acharavi -Északi rész), Imádtam!!! Idén szárazföld N.Pori. Szerintem azt is imádni fogom..... Laci
Mi is jártunk Korinoson,voltunk a szökõkútnál is,és a tengerparton is.
Nagyon szép a partszakasza,fínom homokos,lassan mélyülõ.Épülget az a falu elõbb- utóbb kinövi magát az ismeretlenségbõl.Fõleg mert nagyon közel van hozzá Paralia,6 km-rre, emiatt biztos fellendül majd ott is a turizmus.Van valami kemping is Korinoson.Olvastam valahol a neten,hogy egy család/3fõ/ 70 euróért kapott szállást ott 1 hétig.Azért az nem rossz.Az idén újra visszamegyünk erre a részre mert jönnek velünk a családból néhányan és õk is szeretnének eljutni oda,ahol tavaly mi is jártunk. Idén Nei Porit szemeltük ki.Úgy néz ki a szigetek maradnak máskorra.
Nei Porira kaptunk rengeteg ajánlatot,de maradunk valószínû a Dias Zeusznál,azaz a Kalouda apartmannál.Már a jövõhéten megyünk is lefoglalni a szállásokat!!! .Látom ti is nagyon klassz helyet néztetek ki magatoknak,HAJRÁ GÖRÖGORSZÁG!!!
Szia Anikó
Üdv
Katus