Miért? A gyerekek nem bénák, sokkal több a tűrőképességük, mint a felnőtteknek - mindeki ezt szokta mesélni legalábbis. ?
Ami rosszabb lehet, hogy mivel Aegina dupla annyira fekszik Hídrától, mint Poros, így szerintem a hajó is dupla annyiba kerül. Időben nekünk fél óra volt az út, így nektek egy órát saccolnék és fejenként 30 Euro felett. Szerintem ki tudod keresni a neten a Hellenic Seeways oldalán, hogy mennyi az oda-vissza jegy.
Mi is át akartunk menni Aeginára, de nem volt ennyi időnk. Majd egyszer máskor, és te leszek a hírhozónk most!
Gabako, de van járat!! Napi kétszer megy a Hellenic Seeways hajója, ebben a sorrendben: Aegina, Methoni, Poros, Hydra, Spetses, Portoheli, Ermioni oda-vissza. Ez gyorskomp, nekünk Porosról oda-vissza 25 Euro volt fejenként, de hoztam haza menetrendet is.
az a baj, h még nem tudom, mert Aeginán fogunk nyaralni, és onnan tervezzük az átruccanást, de ahogy hallottam - egy görögtől -, h onnan nincs közvetlen járat, így valszeg egy túrista csoporthoz tudunk csak csatlakozni...a túra almás egy 1.5 és egy 10 éves gyerekkel...hacsak nincs vmi buszjárat...
Egy luxus hotel lehetett, mert még azt is rossz néven vették, hoyga kőfal főlé húzódzkodom a kilátásért, persze a madencét csak így vettem, véletlenül észre.
Szia Gabakó!
Szerintem itt nincs olyan, hogy valamit feltétlenül meg kellene nézni, az ember megy, amerre viszi a lába és akkor minden rendben van.
mi most megyünk még csak Görögbe...és tervezzük a Hydra-s kiruccanást...nagyon rég voltam és halványulnak az emlékek. Gyönyörű hely, de 2 gyerekkel megmászni a dombot a kilátásért kissé húzós lesz, de megéri..egy nap alatt mit kell feltétlen megnézni?
Szia Breki! Valóban kevés az idő, ha a két szigetes túrára fizetünk be.
Mi inkább arra a hajóra vettünk jegyet, amelyik csak Hydrára ment és így elég sok időnk jutott mindenre.
2008-ban, amikor előszezonban voltunk, akkor viszont csak a Hydra-Spetses kombinációs hajó járt.
Josza! Hydra imádnivaló, csodás hely, feltétlen menjetek vissza idén! Ha a kikötő felett elindultok felfelé a házak között, csodálatos, dús novényzetet találtok és a panoráma se utolsó!
Vigyetek fürdőruhát, mert egy helyen le lehet menni fürödni is! Én már úsztam ott, egy kis tyúklétrán kell bemenni a vízbe, nagyon szép! Cilla nagyon fogja élvezni!
Mi eddig négyszer mentünk Hydrára, és mindig olyan szerencsénk volt, hogy hazafelé még aludni is tudtam, annyi hely volt a hajó belső részében. Odafelé még bírom a kiképzést, de a visszaúton már nem bírom nyitva tartani a szemem. Az erős délutáni hullámzás álomba ringat.
Amikor mi mentünk, két hajó indult tele görög csoportokkal, vénasszonyokkal. Ne tudd meg, milyen közelharcot folytattak a helyekért odafelé és visszaúton is. Én azt hittem, holy ilyen csak nálunk van... Nekünk szerencsére nem volt 42 fok, max. 40! Ez volt a szerencse, mert így a többség a parton maradt, mi meg a szellős, árnyékos, szük kis utcácskákon bolyongtunk. Persze mi is be-betértünk egy-egy tavernába kicsit fentebb egy üdítőre. Volt rá idő, nem kellett rohanni. Visszafelé a görög vénasszonyok dicsekedtek egymásnak, hogy miféle "kincsekre" tettek szert a bazárban. Már ez egy élmény volt. A helyért meg megküzdöttünk; lekiabáltam a pimasz vénasszony fejét; nem kapott levegőt... Sajnos, másképp nem ment, pedig hely volt csak máshol, de neki a mienk kellett volna.