Látod, ez is érdekes! Én sem voltam ott megelégedve, bár rossz azért nem volt, a balra mellette lévõvel már igen, ugyanakkor pl. Anikó kedvenc helye. Most akkor jöjjön a jobboldali szomszéd!
Taverna Christos, kersd Jorgost õ nagyon tudja a módját,magyaráztam kézzel lábbal ,aztán kivertem a biztositékot "midja magaszaki", ,nagyon jóban lettünk,sör a korsóból kinem fogyott mi voltun az õ vendégei
Nekem csalódás a Gyros okozott ,még ilyet mustár,kechup,még igy nem ettem ,viszont a midja saganaki, az igen azt tunkoltuk boldogan bocsi ha rosszul irtam a nevét
Hát éppen ez a bajom! Sajnos én is találkoztam már nem egy kedvelt ételemnél pocsék és kiváló elkészítéssel egyaránt, mint pl. polip, tintahal. A polipot azóta már tudom, mitõl rágós, de a tintahal? Igaz, ahol görögök is kajáltak a tavernában, ott még nem csalódtam.
Szia H.apci!
Nekem nagyon izlett. Finom volt omlós. Minden rendben volt vele.
Ami viszont csalódás volt nekem az a kardhal steak. Száraz és iztelen volt. Pedig nagyon rá voltam izgulva. Szóval az nem jött be.
Üdv: Josza
Szia H.apci!
Pontosan rád való tekintettel kóstoltuk meg Santorinin a stifadot. Nekem izlett Cillának nem.
Üdv: Josza
Na ne! Mint ahogy teve is van egypúpú, stb, így STIFADO is! Mia írja egyik Thassos-i útjáról készült leírásban: „A hús olyan omlós volt, … ahogy beleszúrtam a villát, máris levált róla egy falat. A hagyma puha mint a vaj, ahogy a nyelvemmel szétnyomtam a számban, kicsordult belõle az az édes, hagymás-paradicsomos mennyei íz - most ahogy írás közben rágondolok, csak nagyokat nyelek megint.” Na, ez az igazi!