Én csak azt mondtam, amit a repülõtérrõl hallottam a macedón határról. Állítólag visszamondták a vízummentes átkelést. De annyi a pletyka, hogy az a legjobb, ha mindenki felkészül a legrosszabra!
Én most készülõk egy hosszu nyaralásra. Két 10 napoa utat fizettünk be, igy talán marad idõ mindenre. Paraliára megyünk, de át szeretnénk nézni az iszap fürdõbe, Platamonasba, Makrigialosba, Katerinibe.
Mivel a munkahelyem éppen most költözik, nem nagyon voltak el ragattatva.
Platamon Budapesttõl kb. 26 óra buszozásra van. 18 lenne, ha még nyitva lennének a határok Macedóniában a magyarok elõtt.
Athénba kb. 6 óra a buszút, úgyhogy hajnalban kell kelni. De mindenesetre megéri!
Jó utat!
Mirõl maradtam le? Miért nincs nyitva a határ Macedónia felõl? Úgy tudtam végleg eltörölték a vízumot.
Platamon Budapesttõl kb. 26 óra buszozásra van. 18 lenne, ha még nyitva lennének a határok Macedóniában a magyarok elõtt.
Athénba kb. 6 óra a buszút, úgyhogy hajnalban kell kelni. De mindenesetre megéri!
Jó utat!
A Macadón határ már nem vizum köteles, igy nyitva a magyarok elött.
Új vagyok Nálatok de úgy látom nagyon jó helyet találtam.Augusztusban megyünk Platamonaszba a Hotel San Panteleimonba. Jó lenne ha valaki tudna mondani errõl a szállóról valamit mert csak annyi infóm van róla ami a katalógusban volt.Segitségeteket elõre is köszönöm.M.