Bár azóta, h írtad már biztosan lefoglaltad az utad, de leírom, hátha még nem: szerintem érdemes lenne/lett volna saját szervezésben bonyolítanod. Egy 10-15%-ot biztosan tudnál/ tudtál volna spórolni az utazási irodán, amit ott a szigeten is el lehet tartalmasan költeni. (és azért 'csak' ennyit, mert Karpathosra átlagosan dupla annyiért van repcsijegy Athénból, mint bármelyik másik szigetre)
Igaz, ez esetben Athénban át kell szállni másik repcsire, cserébe viszont nem szükséges Pozsonyba menni, hanem Pestről, Ferihegyről lehet indulni (igaz, ha nyugat-magyarországi vagy, akkor ez nem előny:) )
Bocsánat az okoskodásért, és kellemes nyaralást neked e különleges szigeten.
Szia Ian. A Roses Studio nem rossz választás valóban, nekem egy bajom van vele (úgy néz ki ma ilyen negatív vagyok.): kb. 3x kell írnom nekik, h egyszer reagáljanak valamit..)
bár hozzáteszem: simán lehet, h a gmail a ludas ebben, kaptam már jelzést erre, előfordulhat, h vmiért Görögországban nem mindig kapják meg ezeket.
Ian | #181500 | 2012-03-28 20:19:53 | Válasz a #181491. hsz-ra
Szia Geod01!
Ezek szerint még nem is válaszoltak? Mivel mi is tervezzük az idei utat, ha gondolod, írhatok nekik...
Még aznap befoglaltam az utat, viszont ezúttal kifejezetten az volt a cél, hogy egyszerű és sima legyen az út, átszállás- és fáradtságmentes: nászútra megyünk.
Más esetben természetesen szóba jöhetett volna a magánszervezés is.
dee, azért válaszolnak, pontosabban válaszolgatnak: ki kell várni.
Azért írtam csak az előzőt, h ha vki érdeklődik náluk, akkor számítson erre.
Köszönöm azért.
Ian | #181529 | 2012-03-29 14:47:26 | Válasz a #181506. hsz-ra
Valószínű hogy azért is válaszolnak lassan, mert nem ők (mindketten idősebbek) kezelik az emailokat, hanem ha jól tudom, akkor a fiúk szokott ebben segíteni. Egyébként nagyon kedvesek és roppant vendégszeretőek. Majd írd meg nekik, hogy mi ajánlottuk őket az első magyarok, akik náluk voltak a motorosok ...köszi...
Úgy látom, hogy itt elég szép számmal akadnak azok, akik már megfordultak Karpathoson. Tőlük szeretnék segítséget kérni. Engem az érdekelne, hogy Lefkosban hol érdemes vásárolni, melyik tavernát érdemes felkeresni. Ugyanez vonatkozna Pigadiára is.
Minden segítséget nagy tisztelettel megköszönök!
Ian | #183908 | 2012-05-10 16:54:40 | Válasz a #183899. hsz-ra
Szia Ajax!
Lefkosban szerintem kisebb üzletek vannak csak és a legalapvetőbb dolgokat tudod csak ott beszerezni. Pigadiában kicsit jobb a helyzet, bár itt sem "fényes". Beteszek pár linket, hogy mi hol találtunk nagyobb üzletet Pigadiában:
http://maps.google.hu/maps?q=35.506977,27.215612&hl=hu&num=1&t=h&z=18 ennek elég jó a választéka...
http://maps.google.hu/maps?q=35.502631,27.210913&hl=hu&num=1&t=h&z=18
Ezeken kívül még talán egy nagyobb üzlet van ami a repülőtér felé vezető úton található. A bolti árak a többi dodekani (Kos, Rodosz) szigethez képest magasabbak.
Üdv
Szia!
Mi Lefkosban voltunk, 3 kis szupermarket van. Alap dolgokat kapsz, olyan kis abc jellegű + kisebb ajándékokat lehet venni.
Pigadiában a buszmegálló mellett van egy nagyobb szupermarket, ott van minden.
Több taverna van, mi a homokos strand felettiben ettünk gyrost, az nagyon finom volt. Vacsizni nem voltunk, mert félpanziónk volt befizetve.
Mikor mentek?
Üdv : Éva