amikor szélcsendes időben voltam a Myrtosnál, abszolút nem tapasztaltam koszt, vagy bármi csúnyaságot - sőt, sokkal tisztább (átlátszóbb) volt a víz, mint amikor nagy hullámzáskor a mészkövekből kioldódó ásványokat belemossa a tenger a vízbe.
és pont amikor elkezdődött a hullámzás néhány nappal később, a kezdetén vetett ki egy adag sötét hordalékot a tenger (tengerifüvet).
Találtam egy képet, a semelyikünk által élőben még nem látott Fteri beachről. Kicsit más szögből.
Hátha idén kedvet kap valaki, és meg is tudja valósítani.
Nem csak csónakkal. Lehet menni gyalog is, egy jó kis túra keretében.
Nekünk sajnos nem jött össze.
De annyi szép strand van a szigeten, hogy nem ennek a megközelítése az első. És hát kevés az idő mindenre.
Fterin sajnos még mi sem jártunk. Egyébként a közeli Zola az egyik legszebb falu a közelben, eddig az is kimaradt. Ha valaki esetleg május 23 és júni 7 közt tervez egy odautat, ne tartsa magában, szívesen betársulunk autóbérlésbe Mondjuk mi jogsimentesek vagyunk, így váltósofőrrel nem szolgálhatunk
Mai napon véglegesített formában felkerült az albumok közé az 1 napos, Skalaból induló kiránduláson készült fotosorozatom.
A kirándulás a GRANDTOURS szervezésében valósult meg!
Köszönettel tartozok Marcsinak, hogy csoportjába fogadott minket,valamint a segítségéért, hogy ez az album ilymódon megvalósulhatott!
Kellemes időtöltést Kívánok azoknak az érdeklődőknek is, akik az emlékeiket szeretnék visszaidézni, azoknak is akik a jövőben kívánnak odautazni,no meg azoknak is akik csak érdeklődnek e bájos kis szigetről.