Átrendeződött. Jól mondod, lesz melójuk bőven. Találtam képet, de ez még a rengés előtti. Már itt sem járható a lépcső, földcsuszamlás miatt. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom. A kép január 24.-én készült.
Valaki régebben talált egy jó linket, ami kifejezetten a Platia Ammosról szólt, fotókat mutattak a lépcsősor tavaszi rendbetételéről, stb. - aki tudja, legyen szíves a linket dobja ide Köszi
Maja linkjének segítségével egy pár kép Platia Ammos állapotáról Nem tudom, mikori fotók, de ha a legutóbbi földrengés előttiek, akkor még siralmasabb a helyzet (ha egyáltalán). Ahogy az ottani tempót és anyagi állapotokat ismerem, lehet idén nem lesz egyszerű lejutni az első számú strandomra [/img]
viizo linkjén,ahol a két Myrthosos kép egymás után van,ott lehet látni igazán,mi történt...még van néhány hónap szezonkezdésig,biztosan nekifekszenek...
Ja, viizo linkjét észre sem vettem, azt hittem, csak egy tényt közölt Szerintem egyértelműsítsük, pl. úgy, hogy odaírjuk: itt a LINK, vagy ilyesmi - csak 5let
Hát igen - a színek nem éppen ugyanolyanok
Az se túl jó hír, hogy a közút Argostoli és Lixouri közt több helyen sérült és járhatatlan, valamint a főváros kikötője is, így elég nehézkes a házaikba visszamenni nem tudók elszállásolására hivatott óriáshajók helyszínre hajózása is, ha jól értem a cikkből