Igen utána olvastam én is hogy hajó... Reméljük megy minden, mi Athént és a Hydra-spestes néztük hogy arra mennénk, csak előre nem tudom melyik nap vannak ezek...
A Hydra-Spetses jelenleg pénteken van, de van olyan is, amikor többször van egy héten, lehet választani. A linkelt oldalról eljutsz a facebook oldalukra, ahová mostanában feltöltik, hogy mikor van kirándulás. Biztosan nem esik egy napra Athénnal.
Juhi | #232764 | 2015-07-18 12:16:10 | Válasz a #232623. hozzászólásra
Hydra-Spetses péntek(34EUR),Epidavros-Mükéné-Nafplio szintén péntek, szombaton Athén, Hétfő este éjszakai Nafplio.(10EUR)
A buszjegy Tolo és Nafplio között 1,60 helyett 1,80-ra drágult most hétfőtől.
Karathona beach-Nafplio buszjegy 1,60 volt(tuti ezt is felemelték), de el is lehet sétálni. Mi odafele gyalog, vissza busszal mentünk.
A helyi busz Tolo-n kb. 8 helyen megáll. Kaptunk kis térképet, amin be voltak jelölve a buszmegállók, de kb. ott szállsz fel ahol leinted. Buszmegálló tábla nem nagyon van Mi a kikötőnél szálltunk fel, mert az volt a legközelebb. Nem láttam csak Hydrára menő hajót A Pegasus Cruises- “Mantalena” hajóval voltunk.
Juhi | #233146 | 2015-07-23 12:15:28 | Válasz a #233124. hozzászólásra
Keresek kutatok Toloban a tengerben kagylók, csigák után de nem találok... Ötlet a part mely részén lehet találni vagy a tengerben, 3-4 méterig lemegyek max,köszi...
Mi tavaly a kikötő strandnál voltunk szinte végig, Barbaressa apartman környékén. Egy hetes nyaralásunk során 3x botlottam tengeri csillagba. Eszembe sem volt keresni, csak éreztem valami furát a talpamnál... Egy kedves kis csillagot Ez a parttól alig 3-4 méterre. Nagy kagylókat befelé, ahol 3 méter körül van a mélység, ott találtunk. Illetve valamiféle csigaszerű tüskés állatot...ami lila folyadékot ontott ki magából ha hozzáértünk a hálóval. ( Nem tintahal volt az fix ! ) Szintén beljebb, több érdekes hallal is találkoztunk.
Talán azért lehet ott több minden mert nyugisabb a strand? Na ezt nem tudom.... de ott voltak
Koszknom a valaszt,en a nagy strandon probaltam eddig de 4-5 meter melysegnel is kicsiket lattam. Meg a Kasztraki oblot javasoltakde akkor arra is megnezem majd ahol ti talaltatok.
Remélem sikerrel jársz majd !! További kellemes nyaralást nektek !!
Illetve még annyit, sokan arra esküsznek hogy a Romvi szigetnél is látni érdekességeket. Oda vízibiciklivel is át lehet menni. Szintén a kikötő felé (is) lehet bérelni