Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 526 527 528 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Unic | #230848 Üzenet | 2015-06-23 11:40:07 |
Borzinak. Tolonál lassa mélyülő homokos tengerpart található. Mivel a nyílt tengernél is szigetek találhatóak így nagyon nagy durva hullámzást még viharos időben sem tapasztaltam.

Keltor. Az Apollon hotelt nem tudom pontosan merre található de valószínűleg Tolo nagy strandi részén. A fakultatívokrol. Athént csak ajánlani tudom. Az idén májusban is voltam és ősszel is megyek. Igaz a vége felé egy "kellemes" zivatart is kaptunk ajándékba de ettől függetlenül mindig érdemes a sok látványosság miatt felkeresni. Akropolos, Olimpuszi Zeus templom, Dionüszosz színház, Akropolisz múzeum, Márvány stadion, Plaka illetve a parlamenti őrségváltás. Vissza felé megállnak a KOrinthoszi csatornánál megtekinthetitek felülről.
A továbbiakban írok a fakultatívokról is legyen elképzelés mire oda mentek illetve itt neten utána nézhettek pontosan hova is mennek a kirándulások. Annyit írok Az összes fakultatívra valami miatt érdemes elmenni.
Szerdán van a Korinthoszi csatorna-Nemea-borkostolos kirándulás. Én amikor voltam az első út a K. csatornához vezetett. Hajóra szálltunk majd végigment a hajó oda vissza. Fantasztikus látvány a csatornán hajókázni. Majd Nemeában megtekintettük a stadiont, ásatási területet illetve egy gazdaság borait kostoltuk meg ahol a végén vásárolni lehetett a megkostolt bort, mazsolát.

Epidaurusz-Mükéné- Napflion- A sorrend változni szokott. Az idén Mükénével kezdtük. Mükénéi kincstár fellegvár majd átbuszoztunk Epidauruszba itt található Görögország egyik legnagyobb és legjobb állapotban megmaradt színháza mivel ez régen egy gyógyközpont volt az ásatási területen is el lehet képzelni, hogy is nézett ki maga a terület. Itt írom Nemeában, Mükénében és Epidaurusban is a kiásott leleteket a helyben felépített muzeumokban lehet megtekinteni az ásatási területen. Majd Napflionba megy a busz és a Palamidi erődrendszert lehet megtekinteni. Athén -Nemea illetve az Epidaurusos kirándulások főleg történelmi jellegű kirándulások.

Hydra-Spetses hajókirándulás - a toloi kikötőből indul a hajó a két szigetre. Hydra egy gyöngyszem az égei tengerben. Ez az a sziget ahol nincs közlekedés. A közlekedési járművek a szigeten a szamarak vagy a séta. Egy valóban görög hangulatu szigetre cseppentek ha ezt a kirándulást választjátok. Citrom, narancsfák között lehet sétálni a régi épületek között. Majd visszafelé Spetses szigeten állnak meg ami sámomra már nem annyira lenyűgöző sziget volt mint Hydra de érdemes itt is körül nézni. A hajó utazási ideje 2,5-3 óra oda és vissza,

Éjszakai Napflio- Ez is hajó kirándulás este 20 órakor ndul a hajó a kikötőből és éjfélkor ide tér vissza. Tulajdonképpen Napfliont busszal érdemes megnézni nappal illetve teljesen más hangulata van este de mivel ilyenkor már nem jár busz ezért hajoval érdemes nézelődni az esti Napflionban.

BBQ hajokirándulás- Ez is a kikötőből indul. Egy kis hajóval elvisznek egy lakatlan partvidékre mialatt uszkáltok a kapitány Suvlakit csinál.Majd vissza felé A Romvi sziget mögött áll meg a hajó ahol egy kisebb hegy tetején található egy kis romos épület ami régebben iskola volt de ide főleg a panoráma miatt érdemes felmenni mert lélegzet elállító a kilátás az öbölre. Velünk két éve nem de ugy láttam az idén megált a hajó a kik koronisz szigetnél amit ha toloba jöttök látni fogtok a partról egy kis kápolnával a tetején.

AZ árakat elküldöm privátban ha érdekel illetve a kirándulások indulási napjával. Napflionban Szerdán és szombaton van piac. a busz oda-vissza 1.60E - 1,60E összesen 3,20E. A végállomáson kell leszállni és a piac is a közelben található.
  Unic | #230849 Üzenet | 2015-06-23 11:48:36 |
Bocs a helyesírásért. Nem olvastam vissza és javítani már nem tudom....
  Keltor | #230850 Üzenet | 2015-06-23 12:09:26 |
Köszönöm Unic, igen érdekelne minden ami Toloval kapcsolatos mert szeretek képben lenni. Árak, indulasok... Mivel először megyünk nem akarok nagyobb meglepetést...
  H.apci | #230853 Üzenet | 2015-06-23 13:20:43 | Idézet innen: #230850
Keltor írta:
Köszönöm Unic, igen érdekelne minden ami Toloval kapcsolatos mert szeretek képben lenni. Árak, indulasok... Mivel először megyünk nem akarok nagyobb meglepetést...

Gondolom, mielőtt Tolo mellett döntöttél, informálódtál. Az árak, indulások, programok változhatnak egy csomó dologtól függően. Megérkeztek, szétnézel, és pár óra után képben leszel. Ha két hétre mentek, az sem elég mindent megnézni, ha nem sajnálod rá a pénzt, de egy hét is sok tud lenni, ha csak strandolsz. A korábbi tapasztalatokról van itt több száz oldal, s számos beszámoló. Unic csak éppen a feneked nem törölte ki; mi kell még? Nem tudom, milyen meglepetésekre gondolsz... icon_eek.gif icon_question.gif
  Keltor | #230856 Üzenet | 2015-06-23 14:07:56 |
Hala istennek az en fenekemet mar nem kell kitorolni masnak. Koszonom is Unicnak a sok infot.Igen nezelodtem mindenfele. Csak jobban szeretek tudni mindent amit lehet.Biztos vagyok abban hogy 1 het keves lesz,de most ez jutott. Viszont az egy hetben szeretnenk ezt is,azt is.
  Uuuu | #230918 Üzenet | 2015-06-24 09:42:33 | Válasz a #211343. hozzászólásra Előzmény #211343
Üdv H.apci!
A 470. oldalon raktál fel képeket a szállásodról Toloban. Tolo topic.
Ezt a szállást melyik irodánál v. honlapon foglaltad?
kösz a választ
  H.apci | #230922 Üzenet | 2015-06-24 10:11:00 | Idézet innen: #230918
uuuu írta:
Üdv H.apci!
A 470. oldalon raktál fel képeket a szállásodról Toloban. Tolo topic.
Ezt a szállást melyik irodánál v. honlapon foglaltad?
kösz a választ

Közvetlenül foglaltam: https://www.nellys.gr
Az alsó szintre főszezonban a törzsvendégek miatt nem lehetett foglalni, én is csak szeptember elejére tudtam kikönyörögni, miután már ismertek. Szuper hely volt... Azóta teljesen felújították, s gondolom az árakat is megemelték.

Uuuu | #230923 Üzenet | 2015-06-24 10:14:09 | Válasz a #230922. hozzászólásra Előzmény #230922
Kösz a gyors választ
  Borzi | #230942 Üzenet | 2015-06-24 14:11:03 |
Köszönöm szépen az információkat Tolo tengerpartjáról és a fényképet is. H. apci és Unic. ÜDV
  Tibiur | #230969 Üzenet | 2015-06-24 19:59:46 |
Sziasztok!

Mi július 6-án indulunk, tud esetleg valaki valamit a Lido Villa apartmanról?
Ott van a szállásunk.
Most megyünk először, és már nagyon várom, de izgulok is
Köszönöm
  Keltor | #231201 Üzenet | 2015-06-27 17:52:09 |
Esetleg ha valaki ismeri a Hotel Apollónt akkor bármilyen infót szívesen veszek. Köszönöm előre is!
  Molli | #231244 Üzenet | 2015-06-28 09:38:19 | Válasz a #231201. hozzászólásra Előzmény #231201
Szia Keltor,
tavaly voltak ismerősök ebben a hotelben, nagyon dícsérték, tiszta, ők reggelit kértek, az jó volt. A homokos strandnál van, jó helyen
Üdv/Molli
  Keltor | #231261 Üzenet | 2015-06-28 16:34:00 |
Köszönöm a választ, reméljük valóban jó lesz és mi is jó véleménnyel leszünk!
  Keltor | #231556 Üzenet | 2015-07-01 18:49:19 |
Egy olyan kérdésem lenne hogy lehet tudni előre melyik nap lesznek leosztva a fakultatív programok? Athénba és a Hydra -szigetre tuti megyünk igy előre eldöntve,a többi majd kiderül. De szeretnénk hogy ne ütközzön pl amikor átmennénk piacra Napflioba. Üdv
  Henrietta0522 | #231596 Üzenet | 2015-07-02 08:52:36 |
Sziasztok! Szabadságolási gondok miatt csak szeptember végén, de inkább október elején tudunk menni nyaralni. Ezért gondolkozunk déli régióban. Tolóval szemezgetünk. Voltam már egyszer, de az főszezonban, akkor persze jó volt az idő. Engem az érdekelne, hogy ebben az időszakban milyen időre számíthatunk? Sokat esik már akkor az eső? A tenger elég meleg egy 5 éves gyermek számára? Nem tudunk autót bérelni, ezért eléggé be leszünk szorulva, de a fakultatív programok között biztos találunk kedvünkre valót. Szerintetek induljunk el? Van esély arra, hogy jó időnk legyen? Válaszokat előre is köszönöm.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 526 527 528 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu