Sziasztok!
Július 6-án megyünk Toloba és olyan kérdésünk lenne, hogy lehet-e bérelni ott robogót?
Ha igen, akkor utast lehet szállítani B kategóriás jogosítvánnyal?
Továbbá, van lehetőség valamilyen lovas vagy szamaras túrára?
Köszönjük szépen!
Szia!
Lehet robogót bérelni Toloban.Ha jól láttam két helyen is.A Görögök még 3 személlyel is mennek bukósisak nélkül az egyirányú főúton oda-vissza.Ne foglalkoznak vele még a rendőrök sem.Lovas szamaras túrát nem tudom hol lehet intézni.De ha mentek akkor úgy is lesz egy rövid útbaigazítás ha oda értek.Az ottani szervezőt meg lehet kérdezni,bármilyen kérdésre ad választ,nagyon segítőkészek.Mi egy 6 személyes csónakot béreltünk 2 órára,semmilyen papírt nem kértek,röviden elmondta az tulaj hogy működik és ennyi.
Sziasztok!Olyan szemelyes tapasztalat erdekelne aki volt esetleg Tolobol Napf.- Athen KTEL busz + tomegkozlekedes kereteben onnalloan varosnezni Athenban.Megbizhato a Ktel menetrend es rendszeres?esetleges hatranyok?koszonom
Szia Beccyca!
Mi csak Nafplioba mentünk át Toloból.A jegy oda 1.60/fő.
A buszt bárhol letudod inteni ha látod,de jobb ha megállóba mentek.Jegyet a buszon a kalauz ad,majd oda megy....
Nem egy kényelmes a busz,rengetegen jönnek vissza Nafplioból.Pláne piaci napokon,meg diákok........
A buszhoz inkább hamarabb menjetek ki,mi 20 percel korábban mentünk.Van,hogy késik vagy hamarabb jön.
Menetrendet itt tudsz nézni:
https://www.ktel-argolidas.gr/?module=default&pages_id=16&lang=en[/quote]
Kedves Beccyca!
Mi Athénból szeretnénk majd Toloba eljutni a KTEL-el augusztus végén. Érdekelne mit tapasztaltál! Egyébként a buszok klímásak és szerintem kényelmes persze jó ha van helyed is A késés természetes már kezdem megszokni. Ha jól láttam kb 2 óra az út Athén és Napfilo között és ott kell másik buszra átszállni, ami szintén kb 20 perc. ezt be kell kalkulálni. Ha ott maradtok egy éjszakát biztos kényelmesebben láttok mindent,mi ezt 3 naposra tervezzük. http://www.ktel-argolidas.gr/?module=default&pages_id=11&lang=en
VAlexa | #230608 | 2015-06-19 08:25:00 | Görögországi helyzet
Sziasztok,
Olyan kérdésem lenne, hogy hallani a görög államcsődről illetve a menekültekről.. Toloban mi a helyzet ezzel kapcsolatosan? Nem okoznak problémát a turizmusban? Mi szeptember elején utaznánk oda és addig még tudom, hogy változhat a helyzet akár rossz irányba is.
Mennyire lehetnek biztosak a szállás foglalások?
Sziasztok kedves fórum társak! Érdeklődni szeretnék hogy Tolon mennyire mélyül hirtelen a tenger meddig lehet besétálni, hogy ne lepjen el? Mennyire szokott hullámozni? Lassan mélyülő homokos partot keresek jövőre. Nagyon köszönöm üdvözlet
Sziasztok!Először megyünk párommal Görögbe ( augusztus 3-10 ),konkrétabban ide Toloba,nagyon várjuk.Kérdéseim azért lennének aki tud segíteni köszönöm! Apollon Travellel utazunk majd,Hotel Apollon***-ba szállunk meg,erről a hotelről tud valaki valamit esetleg?Képek,leírás alapján egész jó. Fakultatív programon biztos részt veszünk majd,Athén tuti,a többiről milyen vélemények vannak? Mivel még soha nem voltunk igy együtt nyaralni nem tudjuk egy hétre kb mennyi költőpénz szükséges (én alsóhangon 500 eurot gondoltam ).Éttermek áraik milyenek (pl vacsora )?
Ide erre a részre érdemes tengeri cipőt venni? Egyenlőre ennyi jutott eszembe de a válaszok után biztos lesz még Üdv Peti