Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 524 525 526 ... 536 537 538   >
Üzenet
  Molli | #229457 Üzenet | 2015-05-28 09:37:51 | Válasz a #229379. hozzászólásra
Szia Unic! Köszi a bejelentkezésért. Tudsz már fürödni? Milyen a víz? Javult már egy kicsit az idő? Mi van a fakultatívokkal, indult valami új tavaly óta? Hogy érzed magad? Mindenről írj, ha van időd!
Köszi/Molli
  Unic | #229481 Üzenet | 2015-05-28 21:53:53 |
Ahogy az idegenvezetőnk említette aki fürödni akar az tegye meg déluán 14 óráig mert utánna beborul és esni kezd. A tegnap előtti viharnak / ami dörgött villámlott és esett/ reggelre nyoma sem volt. Hét ágra sütött a nap. Reggeli után irány a piac. Mivel hétfőn esti Napflionos hajokázás alatt lesz városnézés a piacra összpontosítottam. Paradicsom 0,50-1 E, narancs 0,4-0,6 de néhol 0,75-ért adják. uborka 1E, cseresznye és eper 3E körül. A szállásra vissza érve irány a tenger. A víz a vihar után hűvösebb volt olyan 23 fok. 1 órát voltunk kint. Beborult és 1,5 órát esett. Majd kisütott a nap és 15-18.30-ig napozás fürdés /jol leégtem/ A hőmérséklet vihar alatt olyan 25 fok napsütésben 30 körül, este kb 21. Avíz fantasztikus olyan mint oktoberben volt. Ma Athén.Akroppolisz egyénileg Agora nagyon érdemes egyszer megnézni majdDionüszosz színház, Hadrianusz kapu majd Zeusz templom. Sajnos csak kívülről néztük meg mert elkezdett esni mire vissza akartunk menni a város felé leszakadt az ég, ömlött az eső és a busz találkozási pontjánál egy üzletbe menekültünk be mialatt az utcán hömpölygött a víz és tartott 45 percig. Majd márvány stadion és őrségváltás. Ami röhejesre sikeredett. Először késett a váltás 15 percet. Mre oda értünk ismét esett. Megállt egy katonai terepjáro. Lehajtották a hátulját majd lekecmergett a két katona. Fejük felett a másik kettő tartotta az esernyőt.Oda sétáltak a váltotársakhoz.Beáltak hely változtatás esernyő a régi őrök feje fölé vissza sétáltak a kocsihoz. Beszálltak hátulról kocsi felhajtás és elmentek. Olyan hatása volt mintha zöldséget kiraktak volna majd vissza rakják és elmennek. Ági az idegenvezető is azt mondta megszámlálhatatlan váltást látott de ilyent nem. Semmiféle dísz futkosás nem volt az ismeretlen katona sírja körül ahogy szokott.
A fakultatív kirándulások ugyan azok mint tavaly voltak árban is.
Egy apro kivételel. Szerdán nem indult a Nemea,Kronthoszi csat,borkostolos kirándulás. Az Athén ma volt,Epidaurus Mükéné,Napflion holnap lesz illetve 3 nap megy a Hydra Spetses illetve éjszakai Napflio. De van görög este és BBQ is,
  Beccyca | #229483 Üzenet | 2015-05-28 22:19:03 |
Szia Unic!Meg tudnad mondani mely 3 napon indul a Hydra hajo?koszonom Nagyon jo nyaralast!
  Molli | #229485 Üzenet | 2015-05-29 07:45:14 | Válasz a #229481. hozzászólásra Előzmény #229481
Szia Unic! Köszi minden élményért, érezd magad jól továbbra is, és ha van időd, írj még, jó olvasni mindent, mintha egy kicsit ott lennénk!
Üdv/Molli
  Magduska | #229486 Üzenet | 2015-05-29 08:02:21 | wmod@freemail.hu
Kedves Unic! Én Toloról és a hotelról érdeklődnék. Mi július közepén utazunk az Apollonnal és az Elektraban ,még vacsorára is befizettünk. Azt írtad a kirándulásra a tavalyi árak vannak, az mennyi euro? Köszönöm,nagyon jó időt kívánok! Üdv.magduska
  Molli | #229493 Üzenet | 2015-05-29 09:50:41 | Válasz a #229481. hozzászólásra Előzmény #229481
Szia Unic! Még egy kérésem lenne, ha sétálgatsz esetleg a templom és a harangtorony fele, megnéznéd esetleg, hogy a Polydor apartman (Aeolusos apartman) milyen messze van a templomtól? Persze, ha nem, nincs harag! Köszönöm szépen/Molli
(Ha minden összejön, ide tervezzük szeptemberben a nyaralást icon_smile.gif
  Kelemen77 | #229501 Üzenet | 2015-05-29 16:51:13 | Idézet innen: #229493
Molli írta:
Szia Unic! Még egy kérésem lenne, ha sétálgatsz esetleg a templom és a harangtorony fele, megnéznéd esetleg, hogy a Polydor apartman (Aeolusos apartman) milyen messze van a templomtól? Persze, ha nem, nincs harag! Köszönöm szépen/Molli
(Ha minden összejön, ide tervezzük szeptemberben a nyaralást icon_smile.gif

Szia Molli!
Mi voltunk már ott.
A templomtól nem figyeltem a távolságot.
De nem emlékszem, hogy zavart volna a harangozás (ezért nem emlékszem) icon_smile.gif .
A Polydor apartman légvonalban nincs olyan messze a parttól.
Csak az a kellemetlen, hogy a parttól (főútról) nagy-nagyon meredek az út az apartmanig.
A legközelebbi jó lejutási lehetőség a partra a Stella (Gran Tours-os) apartmannál van.
Mi ott jártunk le. Igaz, keskeny a part, de kényelmes.
A nagy strand messze van a Polydortól.
Üdv,
Tibor.
  TTibi | #229502 Üzenet | 2015-05-29 17:53:31 |
Sziasztok!
Mi Hétfőn indulunk Tolo-ba,Polydorban leszünk 10 napot.Már nagyon várom icon_smile.gif
Ha van valami ötletetek mit,hogy csináljunk pakoljunk szívesen fogadom!
  Unic | #229505 Üzenet | 2015-05-29 19:06:58 |
Fakultatív árakról aki kéri privátban informálom. Nem reklámozok mert nem az én dolgom illetve az informáciokat az árakról mi kaptuk nem tudom ki rakhatom e nyílt forumban de privátban küldöm aki kéri nagyon szívesen.
Kedves Molli bocsesz de egyszerűen nincs időm apartmanokat keresni de a kiosztot térkép alapján ugy néz ki a temlom nagyon közel van. / ha adsz majd privátban emailt haza megyek átküldöm a térképet/ De ha jol olvastam valaki válaszolt már neked.
Magdusnak nekem az Elektra nagyon tetszik. Olyan mint bármelyik Görög szálloda. Az Elektra Hotel és nem apartman amit sokan kevernek. Kétágyas szobában két ágy éjjeli szekrények kis asztal a bőröndnek, tv, hűtő és szekrény válfákal. Erkélyen 2 szék kis asztal.Afürdőben mosdő wc, zuhanytálca, függönnyel. Naponta takarítanak és adnak kis és nagy törölközőket amit idáig cseréltek. A szoba és fürdő egy kis szálloda szobájához mérve nekem ideális. A reggeli svédasztalos. 2 féle kenyér, kalács, sajt, szalámi, lekvár, vaj,főt tojás, görög joghurt, műzli, tej, kávé, dzsus. Ezzel is elégedett vagyok. Ha kenyeret vsztek kést vigyél mrt ismétlem szálloda ilyesmi a szobán nincs. Egy hiányoság van amit aTheetis apartmanban is hiányolok. Nincs ruhaszárításra lehetőség csak a korlát vagy a kinti székek. Szárító kötelet hozzatok. Illetve szunyogriasztot, A szabadban nincsenek de a szobában alvás előtt van amikor a fülemet köszörülik.
Ma Mükéné, Epidaurus kirándulás volt. Délig nagyon hűvösvolt. Simán kelett a vékony pulover. Délután kisütöt a nap és strand idő volt. A kb 17 fokos délelőtt után 28 fokra emelkedett ahőmérő higanyszálaDe állítolag Toloban délelőtt is strand idő volt amit kételkedve halgattam. A víz nem húlt le lemosdás után szuper a víz.
  Gudli | #229508 Üzenet | 2015-05-29 20:44:44 |
TTibi!
Buszos utazáshoz néhány jó tanács. Éjszakára feltétlenül vigyetek magatokkal meleg holmit (zokni, hosszú nadrág, pulcsi, kis kabátka). Hasznos egy kispárna és egy polár pléd, ami nem nehéz, kis helyen elfér. Ezeket a holmikot külön táskába tegyétek és vigyétek fel magatokkal a buszra.
Lehet vinni egy kis olvasni valót, rejtvényt, esetleg valami zenehallgató kütyüt. Ki mivel szereti elütni az időt.
Enni, inni csak annyit, ami feltétlenül kell. Ha sokat eszel szomjas vagy, ha sokat iszol problémát jelenthet a wc használat. A pihenőknél minél többet mozogjatok, az segíteni fog az elkövetkezendő néhány órában. A nők igyekezzenek a mosdókhoz, mert itt mindig nagy a tumultus. Ha nem igyekszik, sorban állással tölti a pihenő nagy részét.
Vigyetek magatokkal egy éles kést (ez feltétlenül szükséges!) Konyharuhát, mosogatószert, mosogató szivacsot.
Ha esetleg még lenne kérdésed, csak rajta! Van még 2 napod! Jó nyaralást!
  Unic | #229510 Üzenet | 2015-05-29 21:01:29 |
Beccyca bocs kihagytalak. Hivatalosan szombaton van a Hydra kirándulás de Rita mondta a hajótársaság vasárnap és hétfőn is most indít. Hogy akkor is fog e azt nem tudom.
  Molli | #229513 Üzenet | 2015-05-29 22:07:46 |
Szia Unic!
Szia Kelemen77!

Köszönöm a gyors választ!
Unic, majd megírom az e-mail címet a térkép miatt.
Kelemen77! A harangozás nem zavar, tudom, tavaly sem szólt olyan sokat, és nekem nagyon tetszett. A meredekség érdekelt volna, és a távolság, de minden kérdésemre választ kaptam.

Jó nyaralást kívánok, Unic jó neked most nagyon!
Üdv/Molli
  Beccyca | #229515 Üzenet | 2015-05-29 22:36:12 |
Koszi!!!!
  TTibi | #229536 Üzenet | 2015-05-30 18:55:28 | Válasz a #229508. hozzászólásra Előzmény #229508
Szia Gudli!
Köszi az infókat,ruha újság ilyesmire én is gondoltam.Többire nem......
Első utunk,de remélem nem az utolsó icon_smile.gif
Köszi a segítséged,és jó kívánságod!
Remélem semmit nem fogunk itthon hagyni.
Ha kiértünk majd írok mi a helyzet odakint.
Ja és Neked is jó nyaralást majd,kitartás...már nem sokat kell aludni icon_smile.gif
És Mindenkinek aki eztán megy!
  Jistvan | #229544 Üzenet | 2015-05-31 11:13:32 |
Szia Unic érezd magad nagyon jó .Majd szeptemberben találkozunk
icon_razz.gif icon_razz.gif
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 524 525 526 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu