Mi 3-an szintén aug. 5-től megyünk az Anettékkal busszal az Aranyházba:) Most fogunk elöször görögországba utazni és már nagyon várjuk:) Remélem dzép időnk lesz, és nem lesz nagy drágaság.
Üdv
Ildi
Azért valamit légyszives írni erről a kellemetlenségről! Érdekelne!
Mi vasárnap indulunk az Anett Tourssal, hátha még tudsz valami intelmet adni nekünk.
Hát, sajnos végetért, ma hazaértünk.
most először voltak kellemetlenségeink Nei Poriban, de ez nem Pori, és az ott élők hibája.
Még rágódok, mi kerüljön fel a fórumra, mert tanulni lehet belőle.
Idén sem minden iroda megbízható.
Mi augusztus 5.én indulunk Anett Tourssal az Arany házba busszal.Jön
valaki ebben az időbe velük?Már nagyon jó lenne kint lenni főleg ebben a melegbe,lubickolnánk a tengerbe stb.
A legkellemesebb és legszebb utazásom volt a Kalandozástraveles.
Akkor Maria szomszédjában laktunk a Katjaban csereként, mert
családi okok miatt a Maria előbb bezárt. Tavaly is meglátogattuk
Jannist a Katja tulajdonosát, édes ember. Ha valaki arra jár
üdvözölje nevemben is.
Nei Pori szép, nyüzsis a Maria apartman nyugis környéken van,
mégis mindenhez közel.
Mi tavaly voltunk Nei Poriban a Kalandozással, és nagyon korrektek voltak.
A busszal minden rendben volt. a Maria apartmanban laktunk. Az is rendben van. Tiszta, van minden ami kell.
Szúnyog is volt rengeteg:)
Sajna nálunk nem volt riasztó, meg is gyűlt a bajom velük de aztán szereztünk:)
Elég hamar ki is takaritották az apartmanokat, igy azzal sem volt gond.
Úgyhogy sem a Maria aparman, sem a Kalandozás nem rossz választás
Hazafelé volt egy kis kavarodás a buszon, de az nem az iroda hibája volt, hanem egy ősbunkó társaságé, úgyhogy ez emlitésre sem méltó.
Sziasztok!
Ha valaki tud olyan megbízható irodát aki utaztat szombati turnusváltással légyszi jelezze nekem.Dias Zeuszt tudom, mert eddig velük jártunk, de busszal és most autóval mennénk Nei pori -ba aug 21-től egy hetet szeretnénk ott lenni. Esetleg Toroniban, de azt majd azon az oldalon is megkérdezem. Köszi szépen: Heni
Mi 19-én indulunk, még nem utaztam velük, de nagyon szimpatikusak voltak az irdában, és segítőkészek. Szerintem minden rendben lesz :)
Ti mikor mentek?