Kedves H Judit!
Szerintem Nei Pori vagy O.Beach lenne a nektek való.Valahol olvastam hogy Litohoróban lehet búvárkodni is,ez közel van mindkét,,faluhoz".
Nei Pori partszakasza finom homokos,és lassan mélyülõ.Találtam jó képeket a Görögország lap.hu-n,a Nei Pori atw. weben.Jó keresgélést!!!
Üdv
Kata
Egy olyan országba, amelyik 1.-én lépett be az Unio.ba, de nem a közvetlen szomszédunk. Szerintem csak a társaság hiánya miatt keresett olyan úticélt, ahol ismerõsei is vannak.
Azt elfelejtettem leírni, hogy mennénk vissza Fourkára. Szerencsére a páromat sikerült meggyõzni némi rafinériával. Már csak apósommal kell megküzdeni. De ahogy eddig is harcoltam mindig, hogy elérjem amit szeretnék, most sem teszek másképp. A jó mindig gyõzedelmeskedik. Na jó, majdnem mindig.
Egyke az öreg is és a férjem is. Sokan azzal indokolják a viselkedését, hogy mindig vezetõ beosztásban volt, ezért megszokta, hogy dirigál. Nem bírja ki, hogy ne szóljon bele valamibe és folyton dolgoztatná az egész családot. Pedig a nyári szezonban így is 16-18 órákat melózunk. De még este is állandóan telefonálgat a munkával kapcsolatban. De csak velünk ilyen. Az alkalmazottaknak arany élete van hozzánk képest. Több a fizetésük és munka után nem zavarja õket. Azt még nem mondtam, hogy én csak úgy grátisz segítek be a férjemnek. Soha még csak annyit sem kaptam apósomtól, hogy menny a p...-ba, nem hogy egy köszönömöt. Annyira ránk telepszik, hogy az már elviselhetetlen. És még megkérdezi, hogy mitõl vagyok beteg.
Csoda, hogy a páromat minél messzebb vinném tõle.
A panaszt félre téve. Merre laksz?
Komolyan elgondolkodtató az apósod viselkedése! Nem lehet, hogy testvérek az enyémmel? Mert õ is állandóan azon van, hogy kavarja a .... dolgokat! Csak azt nem értem nekik ez miért jó?! A poén az egészben,hogy nem messze lakunk tõletek.
Jajj és elfelejtettem, hogy a csendes éjszakák és a tiszta strand mellett még nagyon jó lenne, ha lehetne palackkal merülni is a környéken. A környék - mondjuk - egy órán belüli autókázást jelent....
Sziasztok!
Látom, izzik már a hangulat, tervezgetés, ki hova és mikor utazik.... Mi is tervezünk már, segítsetek, ki mit ajánl Meteórákhoz. Olymposhoz közel, lehetõleg tiszta és élvezhetõ tengerparttal, "viszonylag" csendes éjszakákkal! Sajnos v. szerencsére nekem Sarti a mérce - egyelõre, de ott már 2x voltunk és jó lenne, ha az említett csodákat nem egész napos autózással érnénk el, hogy aztán ne legyen elég idõ ott lenni, magunkba szívni a hangulatot.... Emlékszem még, nyáron mindenki írogatott Nei Pori-ról, Makriról, Olympic beach-rõl, vajon melyik jobb? Köszi elõre!
Sziasztok!
Andi! De jó már neked! De azért ez tényleg durva, hogy már ilyen hamar elkelnek a helyek. Mi lesz velünk késõbb?
Bár talán itt még lesznek helyek, hiszen itt még meg sem jelentek az idei katalógusok. Legalábbis nem sok!
Ne bánd azt a két napot, amit utazgatással töltötök, legalább kicsit Rodoszba is belepillantotok! Az már nem lehet annyira rossz. Legfeljebb kicsit fárasztó, de az megéri, nem? Kicsit irigyellek!
Csutek! Hát nem irigyellek az apósod miatt! Hogy lehet ilyet mondani? És mi abban neki a jó, ha Ti nem mentek nyaralni? Ezt nem értem!
Hogy lehet valaki ilyen rosszindulatú?! Bár nekem is van egy nagymamám, aki annak örül, ha mindenki folyton itthon ül. A múltkor behisztizett mert anyut el akartam vinni magammal egy közeli városba, hogy ne menjek egyedül. Csak 1-2 óra lett volna, de ne menjünk együtt, mert akkor mi lesz vele, ha mind a ketten meghalunk a kocsival. Szóval, borzasztó, mennyire félõs! De Õ már 92 éves, és erre fogom, hogy emiatt fél mindentõl.
De, hogy valaki csak rosszindulatból akarjon megakadályozni a gyerekeinek valamit, az már nagyon durva!
Remélem azért ez nem akadályoz meg benneteket az utazásban?!
De jó, hogy nekem nincsenek kollegák, akik miatt fájhatna a fejem. Viszont van egy apósom, aki azt mondta a fiamnak, hogy úgy is megakadályozza, hogy az idén nyaraljunk.
Lefoglaltuk az utat!!!!!!!!!! JIPPIIIIIIIIIIII
Sikerült Karpathos. Igaz, kicsit másképp,mint akartuk, de így is jó lesz. Elõbb Rhodoszra kell repülnünk és ott egyet éjszakázni, aztán onnan Karpathosra tovább repülni...visszafelé ugyanígy. Így két napot elutazgatunk a 14-bõl
Amúgy képzeljétek el, hogy elkelt már az összes út, azaz csak az apartmanban volt még hely, de nem volt már több hely a repülõkre, hát nem semmi. Az ember nemlehet elég gyors! És a fõnököm még cseszeget, hogy hogy merem én indg ilyen hamar már elhappolni a szabadság-helyeket a kollégák elõl, hiszen ilyenkor még a többiek nem tudják.
Andi