Bulgária
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 4 5 6 7   >
Üzenet
  Cserrobi | #131337 Üzenet | 2010-04-16 08:06:16 | Válasz a #131096. hsz-ra
Szia!

Köszi,megnézegettem.
Találtam itt is egy két jó szállást.
  Döme | #131096 Üzenet | 2010-04-13 14:46:53 |
Robi,
eszembe jutott még egy oldal, ahol talán érdemes körülnézni:Katt.ide
  Cserrobi | #130741 Üzenet | 2010-04-09 07:48:24 | Válasz a #130740. hsz-ra Előzmény #130740
Köszönöm!
  Döme | #130740 Üzenet | 2010-04-09 07:34:38 | Válasz a #130733. hsz-ra Előzmény #130733
Robi,
ma kaptam egy hírlevelet az egyik kedvenc szállás-kereső oldalamról, rád gondoltam, hátha...:KATT. IDE
  Cserrobi | #130733 Üzenet | 2010-04-09 06:36:07 | Válasz a #130729. hsz-ra Előzmény #130729
Ezek szerint náluk is megoldható, hogy a szállodába lerakd a verdát mégha nem is vagy a vendégük.?
Ennek azért nagyon örülök.
Keresgéltem szállást tegnap, de még nem nagyon találtam.
Hozzá teszem, annyi van mint égen a csillag.
  Sheidi | #130729 Üzenet | 2010-04-09 04:46:30 |
Mi busszal voltunk, de akik autóval mentek, azok fizetős (nem drága) főleg hotelek parkolóiban hagyták az autóikat.
  Cserrobi | #130690 Üzenet | 2010-04-08 20:06:29 |
Húúú annyi szállásom van már, hogy megérem elmenteni!

http://www.tourist-online.hu/Nyaralo-kereses/Bulgaria/2/
  Bocsika | #130687 Üzenet | 2010-04-08 19:56:49 |
Robi!
Az Átkosban Én is voltam,de vonattalSzozopolban voltam vissza emlékezve,tényleg nekedvalo.Az autot ne hagyd csak zárt helyen mert nem Görögország a közbiztonság.
  Cserrobi | #130685 Üzenet | 2010-04-08 19:28:06 | Re:
sheidi írta:
itt is!
?? icon_question.gif icon_question.gif

Köszönöm nagyon jók a képek,de írhatnál a parkolásról és még sok mindenről.
A kocsit azt nem hagynám parlagon,ha nem vagyok kénytelen.
A kajesz az meg jó hogy ettem mert különben ....... icon_lol.gif
  Sheidi | #130682 Üzenet | 2010-04-08 19:18:20 | Válasz a #130661. hsz-ra Előzmény #130661
Szia Robi itt is!
A neked való hely Szozopol!
Ott főleg apartmanos elhelyezések vannak, mert nagyon sok az olcsó étkezési lehetőség. Kaja? Csak szuper latviuszokban tudok beszélni, bár 2007-ben voltam.

Szozopol:

Ropotamo, ahogy a tengerbe ömlik:

egy kis édesség:

Neszebár

És egy kis kóstoló:

H.apci | #130677 Üzenet | 2010-04-08 18:44:06 | Re:
cserrobi írta:
...Annyira gyorsan mennek a napok, hogy már tiszta parába vagyok!

Képzelem... icon_lol.gif
  Cserrobi | #130674 Üzenet | 2010-04-08 18:25:13 | Re:
h.apci írta:
cserrobi írta:
...Elértem már abba a korba, hogy szeretem az igényes dolgokat.
Szeretem látni a tengert, ha kinyitom a szemecskémet és este mikor kiteszem azt a 110 kg-os se….et a teraszra akkor gyönyörködjek a kilátásba és a fények játékába...

Ezzel már én is így vagyok, sőt, szeretem, ha ott a strand is. icon_redface.gif Jó keresgélést; van még idő...

Annyira gyorsan mennek a napok, hogy már tiszta parába vagyok!
  H.apci | #130672 Üzenet | 2010-04-08 18:20:56 | Re:
cserrobi írta:
...Elértem már abba a korba, hogy szeretem az igényes dolgokat.
Szeretem látni a tengert, ha kinyitom a szemecskémet és este mikor kiteszem azt a 110 kg-os se….et a teraszra akkor gyönyörködjek a kilátásba és a fények játékába...

Ezzel már én is így vagyok, sőt, szeretem, ha ott a strand is. icon_redface.gif Jó keresgélést; van még idő...
  Cserrobi | #130668 Üzenet | 2010-04-08 17:47:25 | Válasz a #130667. hsz-ra Előzmény #130667
H.apci!!

Az uccsó mondatommal csak vicceltem, de remélem te ezt levágtad.
Nem vagyok az a típusú ember, aki elvárja azt, hogy megmondják még az utca nevét is ahol meg tudok szállni.
A szállodával kapcsolatba meg csak azt tudom mondani neked, hogy ott dolgozom, és nem akarok még ott is szállodába lakni mivel a fél életemet ott töltöm.
Gondolom, így már megértesz!
Elértem már abba a korba, hogy szeretem az igényes dolgokat.
Szeretem látni a tengert, ha kinyitom a szemecskémet és este mikor kiteszem azt a 110 kg-os se….et a teraszra akkor gyönyörködjek a kilátásba és a fények játékába.
Tudom, hogy ez egy sivár terület, de keresgélek valami szépet és, ha eljön az idő, akkor csak rákeresek és megnézem, hogy maradt-e hely.
Úgy néz ki öten mennénk és valami 3 hálós apartmant keresek vagy 2 hálós, de az egyik szobába 3 ágy legyen.
Rajta vagyok nagyon a szeren és naponta pár órát netezek és olvasok az országról és az útról mi is várható és mit kell beszereznem.
Nagyon jó amiket írsz és elég hasznos is. Köszi
  H.apci | #130667 Üzenet | 2010-04-08 17:31:51 | Válasz a #130661. hsz-ra Előzmény #130661
Azt hiszem, ebben így nem fogok tudni segíteni. Alapvető, hogy nyüzsgős, pörgős helyet szeretnél, vagy vidékiesen nyugisat. Mi 1968-ban voltunk először, s aztán még vagy tucatszor, de ma én is gondban vagyok, hogy hova is menjek. Kezdetben Neszebárba jártunk, ahol fix helyünk volt magánháznál az óvárosban (fürdő közös, konyha az udvaron, de legalább angol WC volt, s nem a pottyantós). Onnan buszoztunk naponta 6 km-re a strandra. Ma már szezonban ide be sem lehet hajtani kocsival, parkolhatsz jó pénzért a félsziget bejáratánál, s a maszek néha többet kér, mint egy olcsóbb szálloda. Az Újneszebári részen biztos találsz, de annak nincs romantikája, s a strand ott is távolabb van. Aztán mentünk a Napos Part túlsó vége után eső Vlasz faluba, de mára az egész falut felvásárolták, eltörölték a föld színéről, s mindenhol szálloda és méregdrága apartman-házak épültek. Voltunk párszor a Napos Patron olcsóbb szállodákban, ami jó volt, de mára már itt sem lehet akárhol parkolni, s a partot csak gyalog lehet megközelíteni, vagy ha ott laksz, parkolhatsz a szálloda fizetős parkolójában. A víztől távolabb előfordul ingyenes parkolás is. A Várna feletti nagyobb üdülőhelyeken ugyanez a helyzet, s ott domboldalban van minden, én nem szeretem. Van néhány kisebb település, mint pl. Obzor, Pomorie, Szozopol, stb, ahol sok a magánszállás, de mindenhol napi túra a strandig meg vissza. Mehetsz még délebbre, ott viszont tényleg csak a pihi van… Szálláshely persze mindenütt rengeteg van, az nem lehet gond, de az egyéb igények kielégítése már nem olyan egyszerű.

Ha bevállalod augusztus legvégét és szeptember elejét, akkor a Booking.com-nál a Napos Parton hihetetlen olcsó dolgokat találhatsz, s ha nem zavar 3-400 m távolság a tengertől, akkor meg pláne. Van apartman is, de nem látom be miért zavar egy ugyanilyen árban lévő szállodai szoba medencével, sokkal jobb helyen, büféreggelivel, amit 10 óráig megkaphatsz. Nem egy csoda az a büféreggeli, sőt néha egyhangú, de nagyon kényelmes, főleg akkor, ha egyébként vendéglőbe jársz. Ha megnézed, látod, hogy most lefoglalhatod, s 3-7 nappal az érkezés előtt még következmény nélkül lemondhatod, vagy módosíthatod, ha van hely ott, vagy máshol. Ez ma már min. 8 km hosszú komplexum, ahol válogathatsz a vendéglőkben, s egyéb szórakozási lehetőségekben, s bázisnak is jó kirándulásokhoz. Végigjárhatod a partot mindkét irányban, s legközelebb – ha lesz olyan – már fogod tudni, hova menj.

Lényegében végigjártunk mindent az évek során a román határtól Primorszkoig, s a Ropotámo folyóig, de végül maradtunk középen, a Napos Part körül...
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Világjáró
<   1 2 3 4 5 6 7   >

Copyright © 2003-2026 Hellasz.hu