A kompdíjat az egyik sofőr szedi össze a buszon, a kikötő előtt. Kb. 10 euro/fő. A jegyet is a sofőr veszi meg, az utasoknak nem kell ezzel foglalkozni.
Ezt most nem értem! Én arról kérdezek, hogy egy utazási iroda által szervezett úton, az ő buszukon mennyit kell fizetni/fő, mikor majd odaérünk a komphoz?
Sziasztok! Tudna valaki segíteni nekem abban, hogy ha busszal megyünk Korfura, akkor a komp díjat azt hogyan kell fizetni (ott a buszon szedik össze?), illetve hogy ha ott a helyszínen kell fizetni, akkor mennyire jön ki fejenként kb?
Sziasztok!
S O S segítség kellene barátnőm hétfőn indulna nyaralni Grand -al Paraliára és most vette észre 10 nap híján nincs meg a személyi-ében a 3 hónap aminek érvényesnek kellene még lennie
Szóval 39000.- lehet egy nap alatt útlevél de nincs szabija nem pesti utazás még plusz költség....
Tapasztalat van valakinek????Ennyire szigorúan nézik a 3 hónapot?????Mit tudnak csinálni ha mégis kötekednek?????Nagyon köszi a segítséget előre is
Kedves Ave46 és kedves Gudli!
Ezer köszönet, hogy időt áldoztatok a válaszra!
Így már értem, hogyan is csomagoljak.
Ha hazaérkeztünk, cserébe friss infokat fogok feltölteni az utazni készülőknek.
A hűtőtáskát a csomagtérben helyezik el. A buszra nem szokták felengedni. Egy-egy közepes bőrönd a csomagtartóba és egy táska az utastérbe teljesen megengedett. Sőt mi két táskát szoktunk az utastérbe felvinni. Egyikben az enni-inni való van, ami az út során kell. A másikba polár pléd, kispárna v. nyakpárna és meleg holmi éjszakára.