Most 14-en hajnalban megyek ujra le, de csak Athen es Santorini lesz .
Hajout. Ezek mind Velenceböl indulnak
Costa Magica a neve.
Olasz es Jugo varosok is lesznek, de azok nem izgatnak fel.
Azutan nyar derekan ujra motorral le.
Hi
Szinte naponta benezek a Tilosi Oldalra vendegkönyvbe, es epp ma latom a focicsapat 2 Gummicsonakkal !!! erkezett vissza Rhodosbol,(szerencsetlenek gyorshajoval is egy ora az ut, egy Gummicsonakkal a hullamokban k---a szar lehetett nekik ) (gyöztek)megismertem arcokat, jo erzes latni, ott is elnek, azaz van elet . Hianyoznak. Vettem Motort es Julius utan valamikor elindulok lefele . 2-3 Honapra tervezem.
Több szigetre is benezek, de Nissiros (felmenni Mopeddel Nikia-ba!! , es onnan lenezni - atnezni -Tilosig !! iszonyatos -döbbenetes az erzes amit ott latni fogsz) ba is megyek.
Nem elfelejteni: Maga a sziget lehet masnak nem egy nagy ajulas, de en szeretem a csendet az elhagyatottsagot, , megerzem az ottlet nyomasat, mindent ami a sziget tel kapcsolatos-volt-van-lesz -
Ha befuccsolna a Bankrendszerük, ök 200 evet esnek vissza hetföröl-keddre virradora ! ha ott vagy megerted !
Ha eladnam a hazam a Balatonon, Megalo Horioban megvennem a kiszemelt hazam, a maradek eveimre !
-törölt nick 11881 | #200533 | 2013-03-29 15:51:37 | Válasz a #177546. hsz-ra
Szia xoyox, ha még jársz itt a fórumon.
Nem strapáltad magad feleslegesen, igen hasznos infókat osztottál meg. Nekünk októberben lesz esedékes ez a sziget. Ha felbukkansz, majd szeretnék kérdezni.
Előre is köszi.
a szigetek 99 %-ara nem lehet iroda altal szervezetten menni, ide sem, de ha mar Rodosig eljutottal, onnan mar csak 1,5 ora a sziget ))
kar hogy nem reagalnak az emberek , ez a deli szigetvilag nyugodtabb, nincs tulpörgetve mint az Athenhoz közeliek.
Egy Rodosi repülöjeggyel, es egy fogkefevel neki lehet indulni !
ez egy Megalo Horio-i haziko a tetejeröl Fotozva amit szivesen elfogadnek ))
Egyáltalán nem volt kár stapálnod Magad a sok infóval, mert szerintem rajtam kívül más is olvassa, csak mivel ide kevesen jutnak el, így nincs konkrét kérdésük. Nagyon szépek a fotók és köszönöm a hasznos információkat is. Talán sikerül egyszer ide is eljutni, de sajnos irodák nem szerveznek utakat Tilosra, így kevés az esélyem rá.
itt erkezik a masik hajo, a See Star -TILOS a neve , es itt a LIvadia kezdete elöl aSupermarket , vendeglö, ajandek, Internet szoba, elöször csak 0,50 centtel kezdeni, mert soxor nincs kapcxsolat !! majd a patika stb