a motorom 249cm3 és a fedélzetr gondoltam én is, -lehet, hogy a társaság fizet?- hiszen azért megyek motorral, mert vagyok évközben éppen eléggé bezárva melóilag
Az ülőhelyekkel kapcsolatban a következőkre hívnám fel figyelmeteket: komponként 2-4 helységben vannak "airplane" ülések, de mint azt a tavalyi beszámolómban megemlítettem: - repülőgép ülésben; ezt csak annak ajánlom, akinek nincsenek szaglószervei (kb. 50 ülés egy teremben ahol estére mindenki leveti lábbelijét, van aki egyebét is, a többit a fantáziádra bízom, a szagokat a különösen intenzív hűtéssel igyekeznek eliminálni, tehát meg is fagysz )
Serintem - hacsak nem kisgyerekkel utaztok - felesleges ilyen jegyet vásárolni, mert a feélzeten sokkal jobb helyet lehet találni, jobb az utazás hangulata, de ha útközben még is arra vágysz, símán bemehetsz egy ilyen helységbe és leűlhetsz.
De garantáltan kiszédülsz egy fél órán belűl...
Sóki András | #91840 | 2009-03-07 08:53:21 | Válasz a #91826. hsz-ra
EGY PÉLDA:
2009.03.15.
PIREUSZ-IRKLION
2 FŐ 62 EURO (ÜLŐHELY)
1 MOTOR 250CM3 FELETT 25 EURO
2008.03.20
IRAKLION-PIREUS
2 FŐ 52 EURO (ÜLŐHELY)
1 MOTOR 251CM3 FELETT 20 EURO
Köszi a honlapot, lassan kiigazodom rajta, mos már tudom, hogy napi 2X indul a komp és az ind.időt is, de nekem valahogy az ár nem akar összejönni, amit írtál az motorra és 1före értendő? (bocs a kérdésért, de az elökalkulácioba nagyon fontosak ezek a "kis" tételek.
Sóki András | #91769 | 2009-03-06 11:31:21 | Válasz a #91746. hsz-ra
Ez jó, csak itt is utolag derül ki, hogy menyi a komp motorral Krétára. (lehet ez a nyelv nemtudásomnak köszönhetö)
Esetleg ha valaki tudna felvilágosítást adni megköszönném.
Nagyon sûrûn indulnak a kompok mi most jöttünk haza érdemes viszont a Lefkimmit megcélozni az mindig olcsóbb. Nekünk csak az autónál 10euró különbség volt. Persze ha valaki Szidariba igyekszik akkor neki a szigeten hosszabb lesz az út.
Sziasztok. Ebben a topikban új vagyok, de engedelmetekkel egy mai információt beteszek.
Ma beszéltem a Four Islands Ferries komptársasággal. Ha valaki Kefaloniára igyekszik autóval, hasznos lehet ez:
Vassiliki (Lefkada) - Fiskardo (Kefalonia) komp indulások: 9.00, 12.45, 15.45, 18.00 - legalábbis július 18-án, amikor mi tervezünk kompolni. Autó 30EUR, felnõtt 6,90EUR, 10 év alatti gyerek 50% kedvezmény. egy héttel a kompolás elõtt regisztrálni kell a kocsit telefonon. Az út kb. 1 óra hosszú.
Kösz az infót! Az volt a baj, hogy megvolt a menetrend, és az árak is, de csak a teljes Velence-Corfu útvonalra, de sajna az Igoumenitsa-Corfu részre sehol nem találtam! Kösz a segítséget!
Szia Mse!
Nem magamtól vagyok ilyen okos, egy régebbi hozzászólás alapján írom. Az auatóért 30 eurót, a személyeknek pedig kb 6 eurót kell fizetni, attól függõen, hogy melyik társasággal mész.