Pordanniki,köszi a tippet!
Ibusz Bazi nagy görög akciójánál olcsóbbat nem hiszem,hogy idén találunk.Ma foglaltunk be tesóméknak...nagyon örülnek neki!
Még egyszer köszi!
Nagyfotos,nálam is ez lett volna a kérdés,mi csak Apollonnal utaztunk eddig,és aug.közepe újdonság lesz nekünk is Kefalónia/Lassi Ibusz busszal.Tőled kérnék majd sok infót,mi a Tsivras házba megyünk,és sokszor be akarunk menni Argostoliba.Ibusz buszai tavaly már jobbak voltak,a honlapjukon rajta van a buszpark,és hova melyik busz megy,Kefaloniára kisebb busz,a Callippo üzemelteti.Paralián,Sartin láttam a buszokat korrektnek néztek ki.Nálam is furcsa lesz ismeretlen sofőrök,és a reggeli menetel is,hozzászoktam a délutánhoz,és a Romcaros fiúkhoz.A buszok Paraliáról később indultak visszafele,és beértek minket,ők is a virágpiac Röszkén pihiznek.
Sziasztok!Tapasztalata van valakinek Ibusz buszos útról???Kefalonia Lassi a cél és senkit nem ismrek aki utazott már velük/busszal/......Apollon-os Aeolus-os tapasztalatom van már ha olyan akkor kibirható.......de emlékeimben sincs meg hogy a határnál áll mögöttünk Ibuszos busz....... pedig létezik.....
Szia Ricsirics!
Én egyáltalán nem tartok a migránsoktól,ne aggódj nem lesz semmi gond.
az irodáról csak jókat olvastam,és hallottam.
Mi jún 24-júl 3-ig leszünk Zakynthoson,a villa kambasisba foglaltunk
Köszönöm szépen Gudli!
Ágica mi is először mennénk a Holidaylines-sal,de még Zakynthosra is először.De jókat olvastam róluk.Csak a visszafele úti migránsok miatt van egy kis kétség bennünk,mert igaz,hogy ez most van februárba,de Thessaloniki környékén is táboroznak.Amerre lenne a visszafele út.De csak rendbe jön minden.
Budapest - Kecskemét Szeged - Röszke - Újvidék - Belgrád - Nis- Skopje - Evzoni - Thessaloniki - Ioannia - Árta - Patra - Kyllini (komp) - Zakkynthos - Laganas (1550 km) és vissza.
Indulás előtt egy héttel e-mail-ben részletes utastájékoztatót küld az utazási iroda. Ha küldesz egy e-mail címet, szíves átküldöm, amit mi kaptunk.
Itt a nevem alatt találod a beszámolót. Ha még kérdésed van, szívesen válaszolok.
Sziasztok!
Érdeklődnék,a holidaylines utasaitól,hogy ki tudná leírni a Zakynthos sziget,Laganasból visszafele jövő busz útvonalát?A görög-macedón-szerb rész érdekelne.
Köszönöm
Igényünk van a szép tiszta, nem ódivatú, de nem is hiper szuper modern szállásra, ami nagyon közel van a széles, homokos tengerparthoz, gyönyörű kilátással az Athos hegyre. Ezért is megyünk most is oda, és remélem az utunk alatt sem lesz nagyobb gondunk, mint hogy 1-2x többször álltunk meg a kelleténél!
Erre csak annyit tudok mondani, minket tényleg nem zavartak annyira ezek a dolgok.
Érkezéskor nem kellett várni a szállásra, rögtön elfoglalhattuk, visszafelé pedig úgyis el kellett hagyni 9-kor és miután megérkezett a busz (előbb értek oda, mint mi), rögtön indultunk is Paraliara, és míg pihentek a sofőrök mi egy újabb "várost" nézhettünk meg. Fürödni ilyenkor már úgysem szerettünk volna.
Ehhez hozzátartozik, nem vagyunk rutinos görögországi utazók, nincsenek olyan nagy tapasztalataink. A tavalyi nyaralásunk viszont tényleg jól sikerült, és remélem az idei is hasonlóan klassz lesz:)
Buszok: tényleg lehetnének jobbak (bár visszafelé minden kritériumnak megfelelt), de a szállásunkkal 1000%-ban meg voltunk elégedve. Tiszta, rendezett, kedves és barátságos tulajdonosokkal.
Egy buszon utaztunk azokkal, akik már évek óta oda járnak, csak akkor mi voltunk a gyorsabbak:)
Nem meggyőzni akarok senkit, csak azt írtam le, amit mi tapasztaltunk, és hidd el, ha olyan rossz lett volna, idén messzire elkerültük volna őket.
Nekem pont fordított élményem volt és pont a többek által nem javasolt Dias Zeus irodával. Egyénileg, autóval mentünk Toloba és minden lehetőséget megnéztem szállás ügyben (booking.com, egyéb szállásfoglaló oldalak, itthoni utazási irodák, stb.). Végül a Dias Zeusnál foglaltam le a szállást, ugyanis 40.000,- Ft-tal volt olcsóbb náluk ugyanaz az apartman, mint a booking.com-on (pedig szeretem a booking kínálatait, általában náluk foglalok, de ez igen jelentős különbség volt). Szóval a tizen x görög nyaralásunk során a Diasnál lévő Heliotopos apartman volt az egyik legklasszabb, legnívósabb görög szállásunk. Ahogy nézem, sajnos már nincs a kínálatukban.