Szeroz! Nagyon szívesen! Kívánom, hogy még sok-sok utazás alkalmával tudd hasznát venni!
Ágicáékra már irigykedhetsz. Ők már kinn vannak. A Dias Zeusszal mentek. Egy nagy emeletes busz megvolt telve csupa Stavrosba utazóval. Délben indultak Budapestről, sajnos Szegedig 1 órás késésben voltak már, mivel az M5-ös teljesen be volt dugulva. Azt mondta, hogy helyenként csak lépésben tudott a busz haladni. Szegeden a Tesconál tartottak egy félórás pihenőt, aztán már a Virágpiacnál nem álltak meg.
Gudli ! nagyon köszönöm a listát, teljesen jó, bármikor használható, tényleg szuper!!!
Van már akire "irígykedek", de én is már csk hatot alszom itthon.Szívből remélem, hogy nem romlik el ott is az idő addigra !
Ha lehet, nekem is elküldenétek az utazólistát?
Olvastam, hogy tanácsos az út előtt aspirint szedni, ugy emlékszem, hogy előtte 2 nappal kell megkezdeni, csak azt nem tudom, hogy napi mennyi tabletta szükséges. Ha valaki tudja, akkor megköszönöm.
A most utazóknak kellemes utat és jó pihit.
anyuci68-gudli- nagyon köszönöm.azt hiszem majd ott eldöntjük, hogy mi legyen !azért ez a visszaút klíma nélkül- hát az nem semmi lehetett
ez a Kavala-Thaszos érdekelne nagyon, csak attó félek, hogy így együtt mindegyikből csak nagyon kicsi jut!!!
Gudli, azt az utazási listát esetleg megküldenéd nekem is??? Előre is köszi.
Köszi Anyuci, aranyos vagy!
Mi Apollonnal mentünk amikor sokan megyünk, 2 felnőtt 3 gyerek, de Paraliát én is kihagyom...
Most Dias busszal megyünk, kicsit én is tartok tőle, ég és föld a két iroda buszai... na nem baj, kibírjuk, fő hogy holnap elindulunk végre.
Amikor még 4-en jártunk nyaralni, akkor sem volt könnyű apartmant találni, akkor kaptuk meg az utazási irodában azt, hogy Paralián pl. vannak 4 ágyasok. Köszöntük szépen, abból a helyből több, mint elég volt 1994-ben, mikor ott nyaraltunk. Aztán persze, amikor mondtuk, hogy pedig a neten jócskán találni 4 személyes szobákat is, az volt a válasz,hogy nem a netről foglalnak. Azt nem tudom, hogy miért nem kötnek le családi apartmanokat az irodák. Kíváncsi lennék, hogy ők hogyan gondolják egy 2 felnőtt, 2 kisebb gyerek felállású család elhelyezését. A Diasnál nagyobb választék van, ott még több személyes is jobban előfordul. Ott viszont a busztól fázom, mert az utaztatásról több rosszat is olvastam már.
Ágica, jó nyaralást Nektek, kitartást a hosszú úton!