Korfu nagyon jó választás! Személyszerint nekem nagyon a szívem csücske ( ha lehet így fogalmazni) ! Gyönyörû zöld sziget. A siklóernyõzést adrenalin függõknek nagyon tudom ajánlani!
Mi június elején voltunk Korfun, Sidari (meg Korfu maga is ) nagyon tetszett, a partja jó, de sokkal melegebb volt, mint pl. Moraitikán. És akkor még ott nem mindenhol lehetett ernyõt-nyugágyat bérelni.
Bár mondjuk last minute utaknál általában nem sok választási lehetõség van.
Szerintem abban igaza van eeraanak, hogy nem igen van árnyék Sidariban, de napernyõket lehet vinni, vagy bérelni. A tengerpart viszont lassan mélyül és finom homokos, ami igazán jó a kicsi gyerkõccel utazóknak.
Dias-Zeus ha lesz last minute útjuk. Ahogy hallottam õk jók. És Korfu jó választás, gyönyörû sziget. Ha kicsi gyerkõccel mész, akkor szállásnak ne Sidarit (nem nagyon van árnyék a parton, iszonyú meleg) és Paleokastritsát (kicsit hideg a víz) válaszd. De feltétlen nézd meg õket, fantasztikusan szép!
Szia, én is mennék, last minute, augusztusban. A gyerek négy és fél éves.. ezek szerint érdemes oda mennünk. Tudtok jó utazási irodát ajánlani, akikkel érdemes utazni? Vsz. busszal.
Köszi!
Szerintem sokan választották Korfut uticélnak hisz az egyik legszebb helye Görögországnak. Nemsokára rengeteg hozzászólás lesz itt. Még akkor is ha a mi kis bundásunk egy picit!
Szerintem sokan választották Korfut uticélnak hisz az egyik legszebb helye Görögországnak. Nemsokára rengeteg hozzászólás lesz itt. Még akkor is ha a mi kis bundásunk egy picit!
Szia Andi!
Messonghiban megyünk egy hétre, sajnos a munkám miatt nem tudunk hosszabb idõre menni. Apartmanba leszünk, nem akartunk félpanziósok lenni, inkább sokat tavarnázunk majd esténként. Úgy néz ki az idõ is velünk lesz, úgyhogy a sok kirándulás mellett fürdésre is lesz lehetõségünk.