Csak megerõsíteni tudom Édes válaszát. Mikor csõdbe ment a Jorgos Travel, akkor a névadó Jorgos Nanakosnak már csak 3% volt a tulajdonhányada a cégnél. Szóval nyugodtan utazz velük, megbízható iroda. Most nincs magyar partner, egyedüli tulaj a Jorgos, aki nagyon odafigyel, hogy minden rendben legyen.
Üdv.:
Kedves ERA,
Csak azt tudom neked mondani,hogy ÕK a kedvenceim.8 utból 7et velük voltunk.Utólag sajnáltuk,hogy akkor 1x nem velük mentünk.Amugy nem Õ ment csõdbe hanem a HTC,addigra már az iroda nagy részét átengedte a magyar társtulajdonosoknak.Így járatták le a nevét.Bátran utazz velük,keresd Juditot,mondd,hogy Angéla hozzá küldött(ha BP.en foglalsz utat)
Szóval a Dias Zeus utazási iroda megbízhatóságáról szeretnék érdeklõdni. Azért merült fel a kérdés, mert úgy tudom hogy a tulajdonosa a csõdbe ment Jorgos travel egyik tulaja volt. Viszont nagyon jó áron láttam náluk a Kos szigeti utazást.
Az Apollon travellal utaztunk tavaly, nagyon meg voltam velük elégedve, korrektek, jók az áraik is!
Amiért idén nem velük utazunk, hogy 11 napos utat szeretnék, és náluk csak 1-2 hetes van.