Sziasztok!
Mi idén nyárra, költözés miatt, sajnos nem terveztünk nyaralást, de a vérünk és a szívünk nem hagy békén, ezért egy last minute-ben gondolkodunk Tolóba. Ahogy olvasom a véleményeket, biztos nagyon szép hely.
Láthatod a korábbi véleményekben is, hogy nem maga Tolo szép, inkább a fekvése, az öböl panorámája, ugyanakkor jó kiindulópont számos nagyszerû kiránduláshoz.
Szerintem is a fekvése, a kristálytiszta vízû öböl, a két sziget, a kilátás a hegyoldalból és az öbölben ringatózó halászbárkék teszik hangulatossá és egyedivé Tolót....
Köszike megint a pontos infókat h.apci és Czsaci
Az nagyon jó, ha ide érünk le az aparmatól. Jó kis helynek látszik.
Már alig várjuk, de még több mint 3 hét
Szerintem is a fekvése, a kristálytiszta vízû öböl, a két sziget, a kilátás a hegyoldalból és az öbölben ringatózó halászbárkék teszik hangulatossá és egyedivé Tolót....
Szia Andi!
Ha sikerül ez az idei út, majd gondolok rád, mert a te beszámolód alapján merült fel, már tavaly is Toló neve.
"[color=blue]"Szia, mi épp tegnap jöttünk haza a stavros apartmanból. Teljesen átlagos apartman, olyan, mint az összes többi. Nagyon jó helyen van, csendes, a magyarokat a földszinti szobákban szállásolják el. 2 szoba van, egy felszerelt konyha és egy kis fürdõszoba. Ágynemût és törölközõt adnak, wc papírt vinni kell. A konyha felszerelt, de nincs mikro, csak egy két lapos rezsó, hûtõ is van. Evõeszközök, tányérok és poharak a miénkben voltak, de a szomszédban már nem, ezért nem árt vinni. Nagyon közel van a homokos parthoz (kb 1oo méter) és ahhoz az étteremhez, ahol menüt jó áron lehet kapni.
üdv: Adrienn"[/color]
Szia Caca!
Ezt az index fórumon olvastam, bemásoltam neked ide, mert errõl az apartmanról kérdeztél. Közel van a nagy homokos strandhoz, nyugodj meg Caca ez már rossz nem lehet
Szia Andi!
Ha sikerül ez az idei út, majd gondolok rád, mert a te beszámolód alapján merült fel, már tavaly is Toló neve.
Szia Juhi!
Ezt most nem egészen értem. Ha sikerül az idei út? Gondolom nekem,mert te nem utazol... Az viszont nem Tolo lesz
Juhi | #37660 | 2007-07-23 06:44:02 | Válasz a #37367. hsz-ra
Szia Andi!
Mivel nem sikerül a házat eladnunk, meg a szívünk is húz hellasz felé, ezért megpróbálunk egy last minute utat Tolóba. Már többször végig olvastam a Tolói és a Peleponészoszi beszámolódat. Ha sikerül talán augusztus közepén vagy végén indulunk.