Sziasztok!
Ugye érdemesebb kocsit bérelni Krétán? Bár 1 hét tényleg nagyon kevés, de szét szeretnénk alaposabban nézni.
Chrissiről valaki tud valamit mondani nekem?
Szia!
Mi is 1-hete jöttünk haza Krétáról.(Azóta is álmomban ott vagyok,és szenvedek az itthonléttől ) Chrissi maga a csoda. Nekünk nagyon tetszett.Sajnos olyan szervezésben voltunk,hogy 4-órát tölthettünk a szigeten,de így is megérte.Mindenképp menjetek el oda.
Aki pedig Hersonissos-ba készül,de szeretne kicsi,szűk utcácskák között barangolni,igazi gyöngyszer településeket talál nem messze a várostól,még gyalog is megközelíthető. a Főutcán egy tábla hirdeti,hogy merre kell menni Koutouloufari és Piskopiano felé. Képet tudok róla küldeni.
Bocs,egy kicsit off,de tudtok olyan lehetőséget,oldalt,ahol Görög dolgokat lehet vásárolni? Pl. kulcstartó,nyaklánc,karkötő.... próbáltam keresgetni,de egyenlőre nem jártam sikerrel.
A hajó 15-E oda. 2 vagy 3-hajó megy délelőtt.Napágy,napernyő ott bérelhető(Szerintem felesleges volt nekünk, szinte semmit nem feküdtünk rajta. )Vízbe való szandált azért vigyetek,néha nem jön rosszul,még akár a parton is. És ennivalót,innivalót.
Ja mert a megosztottak nem azok, persze. Meg hát mást is ábrázolnak. És a sok ezer mellett a döntéshez pont még plusz egy júzer fotói kellenek. De hát mindig a személyes tapasztalatra hivatkozunk ilyenkor, tudom.
de a lényeg, h meg van a plusz egy személyes fotó is, úgyhogy ha van módod menj el feltétlenül, speciális élmény, nem fogod megbánni!
csak óvatosan a guglizással, mivel a linkre kattintva a chrissi-s képek között saját magammal is találkoztam amint ott vigyorgok valamelyik parton THASSOSON
a helyi görög kölcsönzők nem szoktak (náluk ajánlott a bérlés leginkább a jó árak miatt), a nemzetközi kölcsönzők viszont néha kérnek, cége válogatja..