Szia Ferrari!
Remélem, hogy én is eljutok jövõre ismét Santorínire!
Most voltam 3.-szor, de nem tudok betelni vele! Szerintem Ti is így vagytok ezzel!
Asteri
Szia Asteri ! Köszi elõre is a címet ! Megadom a telefonszámom amire elküldheted sms-ben! 06-30 / 289-8640. Szeretném ha te is tartanál élménybeszámolót priviben, majd küldöm neked sms-ben a mail címemet! Suzuki
Szia Suzuki!
Jól sikerült a nyaralás, fõleg az a 4 nap amit Kamariban töltöttem. Kréta is gyönyörû, de nem lehet összehasonlítani Santorínivel
Nagyon szeretem Õket! Elküldöm priviben a címüket.
Asteri
Szia Asteri ! Milyen volt az üdülés? Te is kedveled Kostisékat? Mi is nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki velük de sajnos az Athéni címüket
nem tudom. Neked nincs meg véletlen?
Bocs,de sajna,sokáig nem volt idõm...de megnéztem a prospektusban az apartmant.Hát,igy képrõl semmi baj nincs vele én is kiválasztottam volna!Ez is azt mutatja,hogy mennyire nem lehet képrõl jól itélni!Én egyébként szeretem a medencés apartmanokat,mert sajnos nem igazán tudok a tengerben uszni.Jó ez az oldal arra is,hogy infókat kapjunk a szálláshelyekrõl.Bár a mi jövõ évi nyaralásunkat már nagy valószinüséggel eldöntötte Gombi és az õ fényképalbuma!Mióta feltett,azóta abban gyönyörködik a család és egyre inkább eldöntöttnek látszik a jövõ nyár!Ha csodát akarsz látni,nézd meg a Fotók között!
Szia Ferrari!
Nem volt lefoglalva a szállás. 2 éve náluk nyaraltam az Apollonnal és azóta tartom velük a kapcsolatot. Tavaly is meglátogattam Õket, de nem náluk laktam. Rosszul esett nekik, hogy másik apartmanban foglaltam szállást különbözõ okok miatt. Igy most egyértelmû volt, hogy hozzájuk megyek.
Imádom Õket!
Asteri
Szia Ferrari!
Bele is betegedtem volna, ha nem jutok át Santorínire
A Kostis apartmanban laktam egyedül, nem volt már több vendégük. Nem volt rossz idõ, igaz a hajóút vissza Krétára nem volt egyszerû... hatalmas hullámok voltak!
Az elsõ héten tudtunk fürödni, késõbb is lehetett volna, de nagy hullámok voltak.
Nem volt hideg akkor sem, amikor esett.
Mikor jártál Krétán?
Asteri
Örülök, hogy összejött Szantorini. Ott is esett az esõ?
Ezek szerint fürödni nem is nagyon tudtatok?
Ezeket a helyeket mi is bejártuk. Amikor mi voltunk nagyon meleg volt.
Szantorini nagyon tetszett. Gyönyörû kis ékszerdoboz.
Szia Ferrari!
Az elsõ héten nagyon meleg volt, de az utolsó napokban szinte minden nap esett. Igaz akkor sem volt hideg!
Béreltünk autót, de így sem tudtuk megnézni mindazt, amit beterveztünk. Majd legközelebb:-)
Heraklionban többször voltunk mivel közel volt a szállásunkhoz. Az apartman koszos és büdös volt, ezért írtam hogy nem ajánlom senkinek sem! Nincsenek nagy igényeim, de ez iszonyatos volt.
Voltunk Chaniaban, Rethimnoban, Baliban, Agios Nikolaosban,Vaiban, Matalaban és persze Knossosban.
Átmentünk Santorínire is , én ott maradtam 4 napot.
Hazafelé késett a gépünk kb.90 percet, de szerintem így is örülhetünk hogy gond nélkül hazaértünk.
Asteri