Kedves Ian!
Köszönöm a gyors választ!Nem bulis szigetet keresünk/1éves kisfiammal mennénk/ezért kérdeztem.Viszont szeretünk esténként sétálgatni,kirakatokat nézni stb.Éttermek,üzletek azért gondolom vannak?!
Ajáljátok gyerekkel is a szigetet?Hazafelé mennyi idő az út pozsonyból a Transferrel?
Kedves MaximusT!
Ebben az esetben úgy gondolom, hogy megfelelő lehet Számotokra a sziget. Pigadiaban a kikötő és környékén több étterem és üzlet is van. Bár mint fentebb írtam, pár óra elég a bejárásukhoz. Vrondis öböl még esetleg gyerekeknek is jó lehet, bár vannak jobb partok is a szigeten. Mi Apela beach-re jártunk. Bár Képkovács nagyon ügyesen busszal és gyalog jól feltérképezte a szigetet, sok szép emlékkel tértek haza, de én mégis javasolnám az autó bérlését. Ugyanis ezzel tudjátok legjobban felfedezni Karpathost. Mi anno motorral mentünk le, ezért nem tudok Neked infót adni a repülőjáratokról. Erről majd a Többiek. Az oldalamon találsz képeket is a szigetről.
Még valami: nem akarlak befolyásolni, csak a véleményem írom le, de Kos sziget talán jobb alternatíva lenne Nektek. Jobbak a partok, sok helyen lassan mélyülnek és homokkal borítottak. Kos város közelében a Lambi strand elég jó és Kos város a fent említett igényeiteket maximálisan kielégíti.
Üdv :Ian
Kedves Éva,láttuk a fotóidat és nagy csodálóid lettünk.A képeid alapján szerintünk PROFI lehetsz.Mi a következő turnusban voltunk Karphatoson.A képeidet milyen géppel készítetted?És merre felé tanultál,vagy csak született érzéked van az egészhez?Mi most készülünk egy komolyabb tanfolyamot elvégezni(fotó) és egy jobb gépet venni.