Nagyon kiváncsi vagyok,hogy a GT Parga melyik részére foglalt házakat.A vidékieknek(mint Miskolc )nagyon megkönnyitené a dolgot.Ez mondjuk jó ...de legjobb lenne,ha nem a Valtosnál lenne!
Ma reggel le is foglaltam. Nei Pori 06.-16-06-30.-ig Dóra apartman. Remélem Parga is hamarosan fel kerül a honlapra. Nem szeretnék lecsúszni róla mint idén augusztusban.
Szia Miskolciutas.
Tulajdonképpen mindegy mikor foglalom le, ugyanis mindig az Apollonnal utazunk. Nyáron lecsúsztam mindkét helyről, így legalább jövőre nem fogok. Pargát ahogy felteszik azt is egyből foglalom. Augusztusban nem indulok el még egyszer lefoglalt szállás nélkül az biztos. Általában januárban szoktam foglalni, ez a két hónap már nem számít semmit.
Szerintem kicsit szűkítsd, hogy mi érdekel, úgy nagyobb eséllyel kapsz választ. Akár a menetrendszerinti buszról, akár az időjárásról (vagy éppen ami más érdekel). Ugyanígy az, hogy "téli időszak" is elég tág fogalom.
Azért gondolom,és talán pont Parga a legjobb példa,ahol nagyon nem mindegy,hol van a ház-mert vannak azért különbségek ház és ház között.(Nagyon nem szeretnék pl. a Valtoson megszállni,de nyilván van,aki meg igen!)És esetleg jöhet ki bármelyik iroda valami újjal...vidékieknek az Apollon nem igazán jó Parga -ügyben,mert nem megoldott a transzfer,de ha Bp-i vagy,akkor persze más...Érdekes egyébként,hogy amennyire nem lehet foglalni már március környékén Pargat(az Apollonnál),mégis szinte mindig van last minute-ban...
Először is nem voltam még Pargán, így azt sem tudom, hogy hol van a Valtos. Most kezdek csak utánajárni a helynek. Másodszor Bp-i vagyok, és autóval megyek, így nem okoz problémát ha pl 300 méterre van az apartman a tengertől. Elvileg a Bakast néztem ki, de ez még változhat.
Most decemberben megyek, ismerem a helyet elég jól, már sok éve járom Görögországot, szóval időjárást és ilyesmit nem kell bemutatni, csak még ilyen Euroline-os témával nem voltam soha, ezért kérdezem, hogy van-e valakinek valamilyen tapasztalata vele.
Én is várom a Grand Pargás lehetőségeit, de legszívesebben kombinálnám: Apollon busszal Grandos szállás. A Grand kisebb busza - legalábbis amelyikkel mi utaztunk korábban - borzalom kényelmetlen. Ha lenne garancia, hogy az emeletes busszal megy, akkor még bevállalnám velük, de az nincs. Ráadásul igen érdekesen szervezik a buszoztatást, no meg a fix ülőhelyre is fájna a + 9 ezer. Azt nem hiszem el, hogy nem lehet figyelembe venni az ember kérését, ha csak annyit jelez, hogy nagyjából hová szeretne ülni. Azért nem mindenki vesz fix ülőhelyet. Na jó, pestiként a transzfer lehetőségeket nem kell mérlegelnem, így lehetek válogatós .
Idén a kombináció nem jött össze, mert nem egy nap mennek Toloba. Viszont az Apollon szállása is nagyon jó volt, így nem bántuk meg a hűségünket.
Túl sok idő nincs várni a Grand ajánlataira, mert nagyon hamar betelnek az Apollon útjai. Így meg pláne, hogy már novemberben elkezdődnek a foglalások. Az is igaz, hogy amennyire leredukálta az apartman választékot, nem nehéz. Sok nyaralóhelyen egy lehetőség közül lehet választani Pargán idén még volt több foglalható apartman, kérdés, hogy mennyi marad jövőre.