mindenkinek vannak tapasztalatai,az tény,hogy Gégé dci motoros autójának a problémája itthon is ennyi km után jelentkezik,távol a görög gázolajtól...elismerte a gyár,hogy beszállitói probléma,de a tulajt gari után ez nem vigasztalja
Huh végig olvastam a tegnapi írásokat! Kár volt az üzemanyag minőségről írnom, mert úgy látom én is csak érdemtelen vitát erősítettem. Egy tény, hogy nagy üzemanyagkútnál tankolva euro dieselt, vagy ólom mentes benzint részben garanciát jelenthet a minőségre. Ha valakinek elromlik az autó üzemanyag ellátó rendszere, annak nem a görög út során történő tankolás lehet az oka. Ilyen gyorsan még a 90-es évek eleján használt savazott gázolaj sem tenné tönkre! Tehát ha elromlik akkor annak már korábban is volt problémája. Sokan azzal rontják el, hogy ugyan jó minőségű gázolajat tankolnak csak spórolnak az üzemanyag szűrő cseréjén!
De most már tényleg felejtkezzünk már el erről a parttalan üzemanyag vitáról, és az egymás ba..ogatásról, és térjünk vissza a fórum eredeti témájára. Persze több infó várható ha beindúl a szezon, és megjönnek az első visszatérő "fecskék".
Aki tud valamit mi zajlik kint Görögországban,az írja már meg,mert 2 hét múlva megyek ki és szeretném tudni mire számítsak!
Mondjuk gondolom a média szokásához híven megint torzít és nem egészen úgy van,ahogy látjuk.
Aki tud valamit mi zajlik kint Görögországban,az írja már meg,mert 2 hét múlva megyek ki és szeretném tudni mire számítsak!
Mondjuk gondolom a média szokásához híven megint torzít és nem egészen úgy van,ahogy látjuk.
Szia!
Olvasd át egy kicsit a topikokat, főleg a DUMCSI-t és a TÉNYEK, ÉRDEKESSÉGEK... és persze a többiben is sok naprakész, hasznos infó van!!!
Illetve Agni / Görögországi tudósító és Petros blogjait...
Pár óra pontossággal szinte minden fent van "első kézből"...
Ha ma indultál volna, ezek az infók szerint jöhettél volna...
Az, hogy mi lesz 14 múlva???
Szerinted?
Hogy kicsit visszatereljem a témát a nyaraláshoz.
A nővérem kint van Sartin és ő vele beszéltem. Azt mondta, hogy már mindenki készülődik sőt már majdnem minden bolt nyitva van. Az árak kis mértékben drágultak, pl a gyros 30centtel drágult a bolti árak nagyjából változatlanok.
Balhék "csak" nagyvárosokban, de főleg Athénban van.
Az én véleményem szerint ez lassan elcsendesül mivel mást nem fognak tudni tenni lenyelik a békát mint mi is tettük/tesszük itthon.