Andra | #39129 | 2007-08-01 09:42:36 | Válasz a #39126. hsz-ra
Bridzs!
Asprovalta ott van nagyon közel Stavroshoz, annak tiszta, normális a partja, menjetek át oda. 10 perc alatt ott vagytok, van közvetlen busz járat.
Ez jól hangzik, megnyugtattál valamennyire. És ez a buszjárat,milyen idõközönként közlekedik?
Andra | #39153 | 2007-08-01 12:12:45 | Válasz a #39133. hsz-ra
Bridzs!
Azt nem tudom, mert mi nem jártunk át Stavrosba, meg voltunk elégedve Asprovaltaval, de úgy emlékszem, hogy sûrûn járnak. Talán negyed óra- fél óránként, de nem akarok hazudni, ott biztosan meg tudják mondani.
Olyasmi ez a busz, mint a városi buszok. Narancsságra csík van az oldalán, ezt megjegyeztem. Egész késõ estig járnak.
Végül is gyalog is át lehet sétálni, ha szerettek gyalogolni.
Vrasna meg Asprovalta szájában van, azt a strandot is kipróbálhatjátok, ott is tisztaság van.
Az asprovaltai strand azért teszett jobban, mert ott volt egy kis bár a parton és abból szólt a zene, nagyon hangulatos volt.
Na az én kedvem semmi nem veszi el.Azt irtátok,hogy a falu szép,majd strandot keresünk valahol a környéken ahol szép tiszta a viz.Kirándulások közbe is meg lehet állni strandolni,igy biztos találunk olyat ami nekünk tetszik.
én csak pár szót fûznék hozzá a part tisztaságát illetõen, hogy a mostanában utazóknak ne menjen el teljesen a kedve. A kikötõ környékén ne nagyon várjon senki szebb részt, de pár száz méteres sétával, ami szerintem egy nyaralásba belefér már tiszta rendezett beach bar-os napernyõs részeket lehet találni, akár zenével is, ahol kb. 1 méteren vannak kavicsok és utána lassan mélyülõ homokos a tengerpart. Ez mind Olimpiada, mind Vrasna irányában így van.
üdv
Még némi info a buszról.
tényleg jár egész nap, de azért nem túl sûrûn. Érdemes a körforgalomnál elõre megnézni a menetrendet, amit általában némi csúszással de tartanak is a buszok.
nem, nekem egyáltalán nincs negatív véleményem róla
tény, hogy nem a világ legszebb helye, de megvan szerintem a maga varázsa
és ha valaki jól szeretné tölteni a nyaralását itt ugyanúgy megteheti, mert a lehetõség adott rá
kérdezz nyugodtan, ha még van olyan amit a többiektõl nem tudtál meg
Ne is vegye el semmi a kedved, azért annyira nem szörnyû Stavros, csak van tõle jobb hely is.
Az ófaluba mindenképp menjetek fel, azt mondják nagyon szép!
És amúgy meg rajtatok is múlik, hogy milyen lesz a nyaralásotok.
Az én kedvem nem vette el semmi.Már alig várom,hogy induljunk.
Igazatok van.Csak rajtunk múlik,hogy hogy fogjuk magunkat érezni.
Csak egy kicsit ijesztõ ez a sok negativ élmény.
Az ófaluba feltétlenûl felmegyünk.Sok szép képet láttam róla.
Ne bántsátok már ezt a szép falut! Idén amit én láttam belõle, az tökéletes volt. A tengerpartja semmivel nem volt koszosabb, mint Makrigialos, Paralia OB vagy Leptokarya. A kikötõje is rendezett volt. Sajnos ahol túristák vannak ott azért a szemét is meg van, de nem szembetûnõen. A parti rész az nyüzsis, az óvárosi rész pedig hangulatos. A hegyre amig tudtok menjetek fel, és onnan nézzetek le....
A környéke pedig nagyon szép, minden zöld. Hát kell ennél több???
Az ottani emberek nagyon kedvesek!!
Magdus!Nemsokára sorra kerülünk, mi holnap megyünk átvenni a részvételi jegyeket és jövõhéten végre irány STAVROS!!!!Megõrülök az izgalomtól ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá